Horoscop 5 -11 iunie Oana Hanganu: Semnele Balanţă, Berbec, Rac şi Capricorn vor forma o „Cruce cardinală”

Horoscop săptămânal 5-11 iunie Oana Hanganu. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

04 iun. 2017, 10:29

Berbecii nu duc lipsă de bani, dar caută surse suplimentare de venit. Taurii atrag iubirea și norocul. Venus, care îi patronează, intră în zodia lor. 

Gemenii află că o fostă iubire vrea să revină în viața lor. Racii vorbesc prea mult despre viața lor. Să își aleagă cu grijă interlocutorii! Leii trebuie să își consolideze cariera! Au experiență, succes și protectori.

Fecioarele îi răsfață pe cei dragi și le oferă o vacanță în străinătate. Balanțele au noroc. Din 9 iunie, Jupiter nu mai este retrograd în zodia lor. Scorpionii primesc vești bune legate de afaceri, colaborări și călătorii.

Săgetătorii se vor afla printre favoriții astrelor în această săptămână! Capricornii scapă de blocajele din carieră. Oportunitățile vor fi numeroase.

 BERBEC TAUR | GEMENI RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Săptămâna 5-11 iunie este marcată de câteva evenimente importante. Iată care sunt acestea:

⚫ 5 iunie: Venus intră în zodia Taur.

Aflată chiar într-o zodie pe care o patronează, planeta Venus ne va îndemna să apreciem micile bucurii ale vieții, să ne răsfățăm și să îi răsfățăm pe cei dragi. Venus în Taur ne va mobiliza să căutăm surse suplimentare de venit și să dăm banii pe lucruri frumoase, utile și de calitate.

⚫ 6 iunie: Mercur intră în Gemeni

Mercur va intra în zodia Gemeni și va accentua dorința noastră de a comunica, de a fi la curent cu tot ce e nou, de a învăța și de a călători.

⚫ 9 iunie: Luna Plină în Săgetător și revenirea planetei Jupiter la mersul direct în zodia Balanță.

Luna Plină în zodia Săgetător va intensifica dorința de a studia și de a ne perfecționa, de a evolua, de a cunoaște istoria și cultura altor țări și de a călători peste hotare.

Jupiter, „Marele Benefic”, în mers direct (din 9 iunie) va rămâne în zodia  Balanță până în octombrie și ne va influența relațiile, parteneriatele, asocierile și colaborările.

În iunie, semnele Balanță, Berbec, Rac și Capricorn vor forma o „Cruce cardinală”.

Aceasta va influența toate zodiile, va provoca schimbări și ne va cere să reacționăm rapid, pentru a nu rata șansele pe care ni le oferă Destinul.