HOROSCOP 5 IULIE 2014: Ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop zilnic 2014 pentru Sambata, 05 iulie 2014! Citeste horoscopul zilei de Sambata, 5 iulie 2014 (05.07.2014): Scorpionii detin o energie inepuizabila azi, iar Balantele pot realiza proiecte neobisnuite daca risca.

04 iul. 2014, 08:40
HOROSCOP 5 IULIE 2014: Ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop zilnic berbec Sambata 5 iulie 2014
Astazi toti Berbecii pot avea oportunitati semnificative in afaceri. Practic ziua de azi aduce succes material, dar aceasta depinde in cele din urma de activitatea personala si orientarea corecta.

Horoscop zilnic taur Sambata 5 iulie 2014
Este o zi mare pentru a va atinge obiectivele si pentru a face fata oricarui tip de dificultati. Actionati decisiv si veti reusi. Cel mai prost moment este sa actionati cu inconsecventa, pentru ca asta poate fi o bariera de netrecut pentru multi.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 5 iulie 2014
Salvati cu calm relatiile cu superiorii. Evitati disputele pentru ca acestea pot duce la opozitie. Sunteti cu nervii la pamant si lucrurile pot lua o intorsatura neasteptata.

Horoscop zilnic rac Sambata 5 iulie 2014
Una dintre sarcinile cele mai importante de astazi este de a compensa starea dvs de spirit si starea emotionala. Daca duceti lipsa de echilibru, veti pierde energie valoroasa in zadar.

Horoscop zilnic leu Sambata 5 iulie 2014
Veti avea nevoie de apropierea partenerului intim, care va deveni mai mult imaginara decat realista, mai ales atunci cand vine vorba de dragoste.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 5 iulie 2014
In afaceri, este posibil sa aveti o “fisura” in relatiile de parteneriat, dar incercati sa remediati. In afacerile financiare nu aveti o conduita si risipiti bani nechibzuit.

Horoscop zilnic balanta Sambata 5 iulie 2014
Astazi, riscul calculat va conduce la realizarea unor proiecte putin mai neobisnuite. Omul dvs de incredere va sustine toate ideile si asocierile.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 5 iulie 2014
Activi si pasionati, Scorpionii sunt acum gata sa actioneze in mai multe directii, demonstrand energia inepuizabila. Aveti acum timp de unele deciziile rapide, discutati cu persoane de contact, mergeti in unele calatoriile si faceti unele negocieri.

Horoscop zilnic sagetator Sambata 5 iulie 2014
Sunteti tensionat la semnarea de noi contracte care vor cadea pe umerii dvs. Nascut in primul deceniu, cu greu gasiti timp sa va odihniti astazi. Aveti dreptate, mintea nu permite greșeli.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 5 iulie 2014
Acumulati tensiuni inutile, care pot fi usor evitate. Este suficient sa ganditi mai mult pozitiv la situatii care va afecteaza personal, si nu le luati ca o incercare de umilinta sau de ras.

Horoscop zilnic varsator Sambata 5 iulie 2014
Multi dintre reprezentanti vor fi destul de coplesiti cu sarcini in timpul zilei, ceea ce poate reflecta oarecum negativ, si, astfel, urmeaza sa abandonati unele dintre ele.

Horoscop zilnic pesti Sambata 5 iulie 2014
Va rezolvati multe probleme financiare si de proprietate. Veti dori sa va simtiti liber si sa puteti face ceea ce va doriti.

Sursa: bewoman.ro