HOROSCOP 5 OCTOMBRIE: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE: Aflaţi ce v-au rezervat astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
04 oct. 2015, 15:29
HOROSCOP 5 OCTOMBRIE: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 5 octombrie 2015 – Berbec

Asculta ce-ti transmite inima, pentru ca de acolo vin azi unele semnale care cer atentie. Fie ca e vorba de presentimente negative care te trag de maneca la timp, fie ca e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, desi te incearca frica, starea ta emotionala este si cel mai bun indrumator. Fa totul precum iti transmite sufletul, fie ca te indeamna spre ceva, fie ca te retine sa nu mai continui. Ascultandu-ti semnalele pe care intuitia, inima, subconstientul ti le transmit, vei reusi sa eviti la timp o situatie care ar fi putut avea efecte si mai profunde asupra psihicului tau. Ceva in interior iti spune stop si e bine sa tii cont de aceste avertismente!

Horoscop 5 octombrie 2015 – Taur

Se apropie un moment culminant in activitatea profesionala, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obtinerea unui job sau a unei functii superioare, un examen in urma caruia vei putea trece la un nivel superior in cariera. Desi ar mai fi ceva timp pana la acel mare hop, tu te pregatesti intens inca de pe acum, pentru ca vrei sa-ti iasa toate ca la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite intelept, pentru a mai acumula ceva informatie, pentru a invata toate detaliile la nivel teoretic astfel incat sa lasi o impresie ireprosabila si a obtine nota maxima.

Horoscop 5 octombrie 2015 – Gemeni

Nu te intrista daca vezi ca lucrurile nu ies chiar asa cum ai dorit, ci lasa-te dus un pic si de val, pentru ca doar asa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situatii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tau se va dovedi a fi, mai tarziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gandirea negativa care-ti da tarcoale. La ceva trist, tu raspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reactioneaza cu o gluma, pentru ca in spatele acestor aparente nedorite se afla sigur rezultatul cel bun catre care vaslesti. Dupa furtuna vine intotdeauna vreme buna, dar soarele e inca dupa noi. Important e ca tu sa vezi deja soarele, chiar daca nu e pe cer!

Horoscop 5 octombrie 2015 – Rac

Prietenii iti sunt de mare ajutor intr-un moment in care ti-ai cam pierdut increderea. Ei te mobilizeaza perfect cu optimismul lor, cu glumele lor adecvate momentului, si reusesti sa te incarci cu doze mari de gandire pozitiva datorita lor. Daca ei te-ar lasa cu ale tale, ai aluneca intr-o zona si mai sumbra, dar iti sunt cu adevarat alaturi si-ti ridica moralul prin toate mijloacele pe care le au la dispozitie. Daca vrei sa depasesti un moment de slabiciune in care esti gata sa spui nu pot, accepta-ti prietenii veseli si galagiosi prin preajma si asculta-i cum spun: hei rup, hai ca poti, nu te lasa!

Horoscop 5 octombrie 2015 – Leu

Iubirea este prin preajma si iti poate invada toate simturile, toate gandurile, incat nu vezi in jur decat iubire! Ai putea cuceri usor inima unei persoane care ti-a atras in mod special atentia, dar si tu poti cadea in mrejele cuiva de parca ti-ai fi pierdut complet uzul ratiunii. Greu sa mai gandesti limpede intr-o astfel de situatie, greu sa lupti cu ceea ce simti, pentru ca azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, si nu vei reusi sa i te opui, incat se poate vorbi de o poveste care-ti ia complet mintile. Nu e musai ca de aici sa iasa o relatie de viitor, ci parte mai mult o escapada, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

Horoscop 5 octombrie 2015 – Fecioara

Muncesti cu sarg, pentru ca vezi ca proiectul la care iti aduci contributia evolueaza foarte bine, iar rezultatele finale incep deja sa se contureze la orizont. Cu atat mai mari devin motivatia, ambitia, dorinta de a ajunge la capat cu cat ai ceva concret de castigat de pe urma acestei investitii masive, deci tragi tare ca sa duci la capat ce ai inceput. Ti se cer atentie si concentrare, dar si un oarecare efort, pentru ca nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar ceea ce se cladeste sub ochii tai din mintea si din mainile tale e demn de toata lauda si mandria!

Mai multe detalii, pe revista Teo