Horoscop: 5 zodii care vor înşela în 2017

Dacă eşti într-o relaţie serioasă, zodia în care s-a născut partenerul tău va avea o influenţă foarte mare asupra viitorului vostru. Vezi care sunt zodiile care vor înşela în noul an.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 09:51
Horoscop: 5 zodii care vor înşela în 2017

Taur

Este o persoana cu principii morale solide si dornica de stabilitate in cuplu, insa anul acesta s-ar putea sa simta nevoia unor intamplari palpitante. Nu este vorba ca nu isi mai iubeste partenerul, dar vrea sa traiasca ceva nou. Daca este de multi ani intr-o relatie, va dori sa aiba parte de fluturasii si nebunia de la inceput.

Sunt foarte posibile aventurile la locul de munca sau poate ajunge chiar sa vada cu alti ochi o persoana din cercul de prieteni. Indiferent de situatia in care se va afla, este indicat sa se gandeasca bine daca isi doreste cu adevarat sa riste ce are pentru o aventura. Oricat de puternica ar fi pasiunea pe care o simte pentru noul partener, ii va fi foarte greu sa se rupa de omul pe care a sperat sa il iubeasca o viata.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 22-28 ianuarie 2017: Casa Destinului, în pătrat cu Luna Neagră, ce se întâmplă cu fiecare zodie

Fecioara

Nativul acestei zodii este un perfectionist, iar daca are o relatie stabila, va incepe sa vada defectele si lucrurile enervante la jumatatea sa. O astfel de atitudine il va face sa creada ca iarba este mai verde in curtea vecinului. Nu va rezista declaratiilor pe care i le vor face admiratoarele si va spera ca, astfel, va primi ce nu ii ofera jumatatea sa.

Este atat de sigur ca merita tot ce e mai bun in lume, incat nu va avea nicio remuscare cand fericirea lui va fi implinita in alta parte. Cand este indragostit, este neatent, asa ca sunt mari sanse ca partenera sa sa afle de aventurile sale.

Scorpion

Nu este o persoana tocmai fidela, iar anul acesta nu se va schimba asta. Nativul acestei zodii ramane deschis la aventuri si nu il intereseaza ca cineva il asteapta acasa. Este o persoana care vrea sa fie constant provocata, iar jumatatea sa nu prea are cum sa il multumeasca, asa ca isi indreapta atentia si in alta parte.

Capricorn

Este un an in care va cauta si altceva in afara de munca. Sunt mari sanse sa fie, deja, implinit profesional, asa ca va dori mai mult de la viata. Daca este intr-o relatie stabila, cel mai probabil isi neglijeaza jumatatea, iar asta a dus la o raceala in cuplu. In aceste conditii, nu este de mirare ca nativul acestei zodii va cadea in mrejele unei alte persoane. S-ar putea sa aiba asteptari prea mari de la aventura in care se va implica si sa ajunga sa fie dezamagit.

Pesti

Cei nascuti in aceasta zodie sunt idealisti si mereu in cautarea fericirii, iar anul 2017 va fi foarte intens pe plan sentimental. Sunt mari sanse sa se indragosteasca de o persoana pe care o credea un simplu prieten sau chiar de cineva intr-o pozitie de conducere. Pentru ca este impulsiv si se lasa dus de val, relatia actuala nu va constitui un impediment in noua sa iubire. Este indicat sa incerce, totusi, sa nu permita lucrurilor sa se complice, pentru ca s-ar putea sa nu mai stie cum sa rezolve situatia.