Horoscop: 5 zodii de femei pe care toată lumea le respectă

Respectul se câştigă, nu se cere. Iar aceste zodii de femei reuşesc fără efort să facă pe toată lumea să se încline în faţa lor.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 10:57
Horoscop: 5 zodii de femei pe care toată lumea le respectă

Berbec

Femeia Berbec este puternică şi inteligentă, dar are şi o sensibilitate care o face să se apropie cu uşurinţă de oameni. Este sinceră şi reuşeşte să îi facă pe ceilalţi să îşi dorească să îşi depăşească limitele. Când îşi propune ceva, nu se lasă până nu obţine şi nu îi place să ceară ajutorul celorlalţi.

În general ajunge departe în viaţă şi o face prin forţe proprii. Este deschisă la lucruri noi şi nu îi judecă pe ceilalţi. Are un farmec aparte şi nimeni nu îndrăzneşte să o supere. Cei care o rănesc o fac, de obicei, pentru că sunt intimidaţi de ea.

Citeşte şi  HOROSCOP: Top 4 zodii care se gândesc mereu la ce e mai rău

Gemeni

Femeia Gemeni se adaptează în orice situaţie şi acceptă tot felul de oameni în jurul ei. Are foarte multă energie şi debordează de încredere în forţele proprii. Se plictiseşte uşor, dar pleacă din orice situaţie cu naturaleţe, fără să îi jignească pe cei din jur. Este o prezenţă pe care ceilalţi o caută şi o doresc constant.

Îi place să fie înconjurată de oameni, dar nu îi suportă pe cei care se agaţă de ea. Îi intimidează pe oamenii care o cunosc, deoarece este foarte independentă şi dă impresia că nu are nevoie de nimeni.

Citeşte continuarea pe divahair.ro