HOROSCOP 6-12 MARTIE 2017: Cum stai cu banii în această săptămână

HOROSCOP 6-12 MARTIE 2017: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

06 mart. 2017, 03:45
HOROSCOP 6-12 MARTIE 2017: Cum stai cu banii în această săptămână

PEŞTI

Nici pe plan financiar sau profesional nu îţi merge bine în această săptămână, toate problemele s-au prins de tine şi par că nu vor să îţi mai dea drumul. E nevoie de o schimbare pe care nu ţi-o doreşti la locul de muncă, lucru care te dă peste cap complet. Există neînţelegeri cu aproape toţi cei din jurul tău şi asta ar trebui să îţi pună semne de întrebare: Oare nu eşti tu de vină?

BERBEC

Vei avea foarte multe de făcut în această săptămână la locul de muncă, fapt pentru care ar trebuie să fii mult mai organizată decât de obicei. Ca să dai randament şi să poţi duce sarcinile la bun sfârşit, ai nevoie de linişte în celelalte sectoare ale vieţii tale. Pastrează-ţi calmul orice ar fi şi adaptează-te unui nou program care îţi poate aduce mai multe beneficii financiare în viitor. 

TAUR

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să pui bazele unei afaceri care se anunţă destul de profitabilă în viitorul apropiat. E posibil ca dintr-o pasiune să iasă ceva foarte productiv, aşa că acţionează cu încredere atunci când ai astfel de idei. Munca în colectivitate se anunţă a fi mai benefică pentru situaţia ta materială decât dacă ai porni la drum de una singură, aşa că spune da unui parteneriat!

GEMENI

Problemele din viaţa de cuplu îşi vor pune amprenta şi asupra profesiei tale. Nu dai randament din cauza grijilor pe care le ai, de aceea există riscul ca un plan pe care ţi-l făcusei să se anuleze. Cu toate că ai fi câştigat ceva bani în plus, pentru tine este mai important acum să îţi fixezi viaţa sentimentală. Imediat ce apele se liniştesc, ai face bine să reiei afacerile în care eşti implicată.  

RAC

Se recomandă deplasările în interes de serviciu în aceste zile, ele te vor deconecta puţin de la rutina zilnică şi îţi pot aduce şi oportunităţi profesionale. Stai bine la capitolul negocieri, aşa că poţi obţine cu uşurinţă anumite reduceri sau beneficii financiare. Cu cât eşti mai sociabilă, cu atât şansele de a intra în cercuri profitabile cresc.

Mai multe detalii pe eva.ro