Află ce-ţi rezervă astrele pentru weekend și începutul săptămânii viitoare

Descoperă ce-ți rezervă horoscopul săptămânii în perioada 6-12 martie.

06 mart. 2015, 09:25
Află ce-ţi rezervă astrele pentru weekend și începutul săptămânii viitoare

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – BERBEC

Aveţi destulă energie pentru a finaliza toate proiectele şi chiar preferaţi să nu mai apelaţi la nimeni, pentru a nu fi dezamăgite de vechii prieteni. Revine dorinţa de a vă muta ori de a schimba din temelii „faţa” locuinţei dv., cu riscul de a rămâne fără fonduri bugetare. Iubirea e fără prejudecăţi.

Citeşte şi HOROSCOP: Câţi bani poţi să câştigi în 2015 în funcţie de zodie

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – TAUR

Persoana iubită încearcă să vă ascundă ceea ce consideră că v-ar supăra, însă dv. sunteţi oricum preocupată numai de reorganizarea domeniului financiar. Aproape toţi banii pe care îi primiţi miercuri sau joi îi risipiţi pe „pachete” turistice promiţătoare (achitaţi însă şi mică o parte din datorii).

Citeşte şi Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 9-15 martie

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Şansele profesionale şi implicit cele financiare sunt suficient de multe ca să vă creeze tensiuni şi imposibilitatea clară de a stabili acorduri imediate. Unele native vor renunţa la moşteniri, sperând că vor avea mai multă linişte. Altele au ocazia să plece în călătorii lungi peste hotare. Studentele îşi iau examenele cu note maxime şi sunt considerate „speranţe” de viitor. Neînţelegerile familiale sunt provocate doar de absenţele repetate, cauzate de activitatea profesională complexă. Persoana iubită vă încurajează cât poate, însă este total nefericită. Starea de sănătate este excepţională, chiar dacă mai apar mici crize abdominale.

Predicțiile pentru celelalte zodii le găsești aici.