Horoscop 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus în Scorpion zodiilor

Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Venus intră în Scorpion, zodia legată de sex, bani și putere. Află dacă „e de bine” și pentru zodia ta!

05 nov. 2017, 06:46
Horoscop 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus în Scorpion zodiilor

Horoscopul săptămânii 6-12 noiembrie este marcat de intrarea planetei Iubirii, Venus, în Scorpion, zodia legată de intimitate, sex, bani, putere, secrete și transformare.

Berbecii au noroc: toată lumea le face pe plac, dar ei provoacă probleme în cuplu pentru că sunt prea geloși…Citește aici previziunile complete pentru Berbec!

Taurii vor să se căsătorească sau să își cumpere o casă. În cazul unora dintre ei, părinții nu le apreciază alegerile…Citește aici previziunile complete pentru Taur!

Gemenii au parte de surprize. Primesc declarații de dragoste care îi lasă fără grai. Iar asta e mare lucru…Citește aici previziunile complete pentru Gemeni!

Racii devin mai pretențioși în iubire. Unii dintre ei au nevoie de un „suplimet de iubire” și de aventuri…Citește aici previziunile complete pentru Rac!

Leii rezolvă probleme de familie printr-o mai bună comunicare sau prin documente la care au, în sfârșit, acces…Citește aici previziunile complete pentru Leu!

Fecioarele pun mare preț pe vorbele de iubire. În cuplu, renunță la timiditate, dar și la spiritul critic exagerat…Citește aici previziunile complete pentru Fecioară!

Balanțele primesc bani, dar banii nu rămân prea mult în portofel. Tentațiile sau obligațiile sunt prea mari…Citește aici previziunile pentru Balanță!

Scorpionii ar trebui să fie mai prudenți: norocul în iubire există, dar riscul unor deziluzii există, și el…Citește aici previziunile complete pentru Scorpion!

Săgetătorii vor să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu sau se gândesc cu nostalgie la o fostă iubire…Citește aici previziunile complete pentru Săgetător!

Capricornii își fac noi prieteni. La serviciu, șefii sunt mai înțelegători, iar colegii, mai amabili…Citește aici previziunile complete pentru Capricorn!

Vărsătorii pun accent pe schimbările dorite în carieră, dar relația lor cu copiii nu are de suferit…Citește aici previziunile complete pentru Vărsător!

Peștii pleacă în călătorie sau se întorc pe băncile școlii, iar Cupidon e cu ochii pe ei. Iubirea apare, în sfârșit…Citește aici previziunile complete pentru Pești!