Horoscop 6-12 noiembrie 2017 pentru toate zodiile: Schimbări în planul socio-profesional, discuţii aprinse cu şefii

Horoscop 6-12 noiembrie 2017 pentru toate zodiile Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

05 nov. 2017, 11:49
Horoscop 6-12 noiembrie 2017 pentru toate zodiile: Schimbări în planul socio-profesional, discuţii aprinse cu şefii

BERBEC:

Vei avea reușite atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dacă unele lucruri nu au dat roade până acum și ai așteptat mult timp, această așteptare se pare că a meritat în cele din urmă. Însă vei lua o decizie importantă în ceea ce privește despărțirea de un partener cu care ai un contract la serviciu, fie de partenerul de viață. Dacă ai avut probleme de sănătate, în a doua jumătate a săptămânii te vei simți mai bine.

TAUR:

Ești foarte activ la locul de muncă și vei avea multe discuții și întâlniri cu superiorii tăi.Trebuie să fii însă foarte prudent pentru că s-ar putea să fii dezamăgit. Nu te deschide foarte mult și nu povesti lucruri personale. S-ar putea să ai probleme de sănătate, așa că odihnește-te și detașează-te de rutina zilnică.

GEMENI:

Această săptămână are în prim plan relațiile profesionale. Imaginea ta în ochii celor cu care lucrezi s-ar putea să se schimbe, însă depinde de tine dacă în bine sau în rău. Nu povesti despre planurile tale de viitor nimănui pentru că s-ar putea să interpreteze greșit și vor avea reacții în consecință. Trebuie să fii bine informat, deschis și pregătit pentru orice. Prietenii îți vor fi alături și de această dată.

RAC:

Această perioadă îți va aduce schimbări în planul socio-profesional. Vei avea discuții serioase și de dezvoltare cu șefii și cu colegii de muncă.  Este posibil să călătorești pe distanțe lungi și ies în evidență relațiile pe care le ai cu străinătatea. Îți vei schimba și principiile de viață după care te ghidezi pentru că începi să relaționezi cu oameni noi de la care ai multe de învățat.

LEU:

Este posibil să ți se schimbe filozofia de viață și de aceea vei începe să treci la un nou plan de atac. Ai activități intelectuale și posibile planuri de călătorii. Sunt schimbări pe plan financiar pentru că vei primi o sumă semnificativă de bani sau chiar o moștenire. Nu trebuie să investești în această perioadă pentru că s-ar putea să pierzi acești bani pe care tocmai îi câștigi. Trebuie să fii prudent!

FECIOARĂ:

Această perioadă este foarte importantă din punct de vedere partenerial. Se va finaliza o etapă, fie ea pe plan personal, fie pe plan profesional. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este ceea ce pare, de aceea trebuie să fii atent pentru a nu fi dezamăgit. Vor exista niște demersuri financiare pentru a achita niște facturi comune sau datorii, dar totul va fi bine pentru că vei primi niște bani sau favoruri deosebite.

BALANȚĂ:

Vor exista schimbări majore la locul de muncă. Trebuie să fii vigilent și să analizezi tot ce se petrece în jurul tău. Se va finaliza o etapă profesională și trebuie să analizezi din nou relațiile colegiale și condițiile de muncă. Se vor isca conflicte serioase, dar care se află încă în umbră. Nici cu sănătatea nu stai prea bine, de aceea trebuie să fii precaut și să tai răul de la rădăcină. Odihnește-te!

Citeste mai multe pe estisuperba.ro