Horoscop 6 mai 2015: Negativismul nu vă ajută cu nimic

Horoscop 6 mai 2015: Citește ce îți rezervă astrele.

05 mai 2015, 10:01
Horoscop 6 mai 2015: Negativismul nu vă ajută cu nimic

Horoscop 6 mai 2015 – Berbec

Iubirea cere corectitudine, deci azi vei discuta cu persoana iubita despre acele valori esentiale pentru ca relatia voastra sa evolueze pe un teren bun. E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevar, deci, daca te simti cu musca pe caciula pe undeva, fa tot posibilul sa repari repede eroarea si mai apoi sa-i demonstrezi si celui drag ca esti ireprosabil. Si tu astepti de la el aceleasi gesturi de angajament deplin, pentru ca, daca exista deja urme fragile de indoiala si falsitate intre voi, e semn ca relatia voastra a alunecat intr-o zona periculoasa si trebuie sa restabiliti ordinea!

Horoscop 6 mai 2015 – Taur

E o zi foarte contradictorie, pentru ca ai parte si de soare si de nori pe parcursul aceleiasi zile. Sunt momente cand te bucuri din tot sufletul ca lucrurile merg bine, esti vesel si optimist, ca mai apoi, brusc, sa intalnesti o persoana care trece prin momente dificile si, din cauza sa, aluneci pe panta pesimismului. Fa un efort sa te mentii sus, in zona optimista, caci, daca reusesti sa-ti pastrezi acest tonus pozitiv, vei trage si pe altii la lumina, cumva. Zambeste, razi, spune o gluma, spera, si trage-l si pe cel de langa tine in sus, dupa tine!

Citeşte şi Horoscop: Zodiile cele mai lăudăroase. Află dacă te numeri printre ele

Horoscop 6 mai 2015 – Gemeni

Te apuci serios de o activitate care necesita un efort sustinut, dar nu ajunge doar sa te concentrezi la ce ai de facut, ci sa fii atent si la instructiuni, la sfaturi, la indrumarile benefice care vin de pe margine. Da, forta de lucru esti tu, efortul e al tau, dar totusi informatiile pe care te bazezi pot veni acum de la altii intr-o forma foarte buna! In timp ce lucrezi, stai cu urechile palnie la ceea ce se aude in jur: ca e o conversatie prinsa din zbor, o stire de la radio sau o indrumare directionata chiar spre tine, se va dovedi a fi informatia esentiala pentru a-ti duce sarcina la capat cu brio.

Horoscop 6 mai 2015 – Rac

Sunt momente cand trebuie sa mai lasi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. In aceeasi situatie te afli si astazi, pentru ca dai dreptate amicului tau, desi nu esti de acord cu ceea ce spune, dar totusi faci cum spune el. Sacrificiile sunt necesare, din cand in cand, pentru ca nu te poti tine doar de propriile idei, dar se pare ca aceste compromisuri de pe parcurs sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare a colaborarii voastre. Daca tu spui nu, celalalt va spune ca esti incapatanat si nu esti cooperant, dar daca spui ca el, esti cel mai bun prieten!

Horoscop 6 mai 2015 – Leu

Nu te speria de micile hopuri care se mai ivesc in afacerile tale! Nu poti merge continuu pe un trend ascendent, ci mai apar si perioade in care nimic nu se mai misca, ba chiar bati si un pic in retragere. Ai rabdare, oricum esti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar in acest moment e unul din acele hopuri care te fac sa-ti pierzi increderea in succes. Nu incepe sa spui despre tine ca n-ai noroc, ca nu ai ba una, ba alta. Ba le ai pe toate, dar nu le vezi chiar in fiecare zi. Hopul de azi are si el un rol: acela de a te face sa apreciezi mai mult ceea ce ai, nu sa tot scoti in evidenta ce nu ai!

Citeşte şi Horoscop. Semne care te avertizează că vrea să te schimbe, în funcţie de zodia lui

Horoscop 6 mai 2015 – Fecioara

Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru ca ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru ca ai in preajma persoane nepotrivite pentru ceea ce ti-ai propus sa faci. Companionii tai sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, fricosi si evident ca te influenteaza si pe tine. Daca tii cont doar de ceea ce iti spun ei, toate ti se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e sa faci abstractie de acest anturaj sau sa pleci de aici de urgenta. Cu asemenea tovarasi, nu vei observa nici un progres, pentru ca ei te trag in jos dupa ei. Elibereaza-te de povara lor!

Horoscop 6 mai 2015 – Balanta

Tii in tine un sentiment si nu-l lasi sa se manifeste. Il inabusi tot mai mult pana ce dispare pe tot. Acum depinde din ce zona e sentimentul pe care il sufoci in fasa: daca e un sentiment pozitiv, care ti-ar putea amplifica motivatia si curajul, e pacat sa-l reprimi asa si sa il reduci complet la tacere, pentru ca ti-ar fi fost de ajutor. Dar daca e vorba de temeri, de nesiguranta, de depresie, de gelozie sau altele cu aceeasi tonalitate sumbra, bine faci ca le tii sub control si le zdrobesti pana nu mai au nicio putere. Ca atare alege cu grija ce emotii merita distruse si care merita amplificate!

Citeste mai mult in Revista TEO.