Horoscop 6 octombrie 2015. Ce zodii au marţi trei ceasuri rele

HOROSCOP 6 octombrie. Ziua de marţi se spune că aduce trei ceasuri rele, dar astrele îi mai protejează pe unii din când în când. RomaniaTV.net şi Revista Teo vă prezintă horoscopul zilei de marţi, 6 octombrie.

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 16:38
Horoscop 6 octombrie 2015. Ce zodii au marţi trei ceasuri rele

Horoscop 6 octombrie 2015 – Berbec

Atmosfera este excelenta pentru a-ti recapata buna dispozitie. Te intalnesti cu persoane amuzante, cu tineri pusi pe glume, lasi si tu copilul din tine sa se manifeste in voie, asa cum de obicei nu reusesti sa fii. Exista un motiv placut de sarbatorit si atmosfera vesela pune stapanire pe toata lumea. Acest tonus excelent merita promovat, merita folosit intens pe toate planurile, deoarece te molipsesti repede de veselie, stare ce poate da startul unei perioade lungi de distractie. Accepta invitatiile de a iesi undeva cu amicii, de a merge la o petrecere sau adu tu singur muzica, dans si zambete in viata ta!

Horoscop 6 octombrie 2015 – Taur

Stai cu urechile palnie la orice pont de natura financiara care ar putea trece pe langa tine, pentru ca ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca si cum te-ai afla la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa excelenta de castig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinte ce se poate masura si in bani. Afacerile incheiate astazi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile indreptate direct spre tine s-ar putea sa valoreze mult sau sa deschida poarta spre o etapa mai prospera in viata ta. Merita sa profiti de sansa imediat, fara sa stai pe ganduri, pentru ca suna profitabil!

Horoscop 6 octombrie 2015 – Gemeni

Esti in criza de timp si asta te face sa dai la o parte ceea ce nu ti se pare urgent sau relevant. Tocmai pentru ca nu sunt importante, ai sa vezi ca dai prea multe pe linie moarta pana se aduna acolo un adevarat morman de restante si atunci nu vor mai parea atat de mici. Daca te-ai ocupa de ele acum, cat sunt putine si simple, ar fi mult mai bine pentru tine, pentru ca, dupa ce se va forma ditamai muntele de maruntisuri, nu vei mai sti de unde sa le apuci. Cel mai bine e sa nu amani nimic din ceea ce nu ti se pare, in acest moment, vital. De dragul timpului tau liber de mai tarziu, este!

Citeşte şi ASPECTE ASTRALE ale săptămânii: Venus influenţează Fecioarele şi Balanţele

Horoscop 6 octombrie 2015 – Rac

Greu de spus daca e o zi vesela sau trista, de parca ai avea parte de ambele fete ale medaliei in acelasi timp. Afli vesti nu tocmai placute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te intristeaza, dar dupa ce trece socul initial, vei gasi imediat solutii. Totul e sa nu te lasi coplesit de emotia negativa care vine la pachet cu vestea cea proasta, caci totul are o rezolvare. Nu accepta tristetea in mintea ta, ci lupta cu starea emotionala care te paste, pentru ca numai cu un zambet pe fata, un tonus optimist, si cu incredere ca se poate, vei depasi cu brio chiar si cel mai critic moment al depresiei.

Horoscop 6 octombrie 2015 – Leu

Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci continua sa cladesti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuala. Daca discuti azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atat de multe solutii si idei suplimentare, ba chiar cineva se ofera sa-ti acorde tot suportul pentru ca proiectul tau sa ajunga la indeplinire. Poate nici nu asteapta nimic in schimb, e un sprijin sincer si neconditionat, doar pentru ca el detine cheia care tie momentan iti lipseste. Fii recunoscator ca ai sansa de a primi sprijin!

Citeste mai mult pe Revista Teo