HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în weekend. Care este zodia norocoasă

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 7 - 13 noiembrie.

07 nov. 2014, 07:28
HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în weekend. Care este zodia norocoasă

BERBEC

Sensibile şi inspirate, vă decideţi să plecaţi într-o vacanţă mult visată ori să renovaţi propria casă sau chiar să vă mutaţi. Stresul maxim se înregistrează joi! Lipsa de răbdare a colegilor vă irită, aşa că veţi lua imediat atitudine, însă va trebui să suportaţi şi reacţiile anturajului. Declaraţii.

TAUR

Până luni, puteţi să-i cuceriţi pe cei din jur cu un surâs, pentru ca ulterior să apară şanse financiare mai puţin obişnuite, dar plăcute. Persoana iubită nu mai are când să-şi spună părerea, deoarece vorbiţi nonstop. Planificaţi la mijlocul intervalului o întâlnire cu prietenii, din plictiseală.

GEMENI

Sunteţi susţinută financiar din plin de şanse ieşite din comun. De luni, persoana iubită se întrece în a vă uimi prin atenţiile ce vi le acordă. Majoritatea nativelor consideră că nu-şi exploatează şansele financiare, mai ales când se afirmă prin idei care revoluţionează activitatea profesională.

RAC

Romantice şi sentimentale ca de obicei, veţi face multe excese, care vă pot pune şi sănătatea în pericol. Anulaţi pe neaşteptate plecările în concediu. Cheltuiţi mulţi bani şi vă împrumutaţi cu uşurinţă pentru a satisface plăcerile de moment ale persoanei iubite. Drumurile devin şi mai obositoare!

LEU

Foarte pretenţioase, nu veţi accepta nici cel mai mic rabat de la asumarea responsabilităţilor, chiar dacă sunteţi acuzate de birocraţie. Situaţia financiară este excepţională, însă toate prind curaj şi investesc în neştire. Unele native se îndrăgostesc, altele se căsătoresc fără pregătiri speciale.

FECIOARĂ

Aproape toate nativele îşi impun restricţii menite să le îmbunătăţească starea de sănătate. Sunt nevoite să onoreze deplasările planificate cu multă vreme în urmă! De oboseală sau din simplă neatenţie, vă accidentaţi cam des ori se petrec în locuinţă deteriorări neaşteptate. Noi angajamente de muncă.

BALANŢĂ

Luni şi marţi, trebuie să vă implicaţi în noi activităţi, însă continuaţi totuşi să visaţi la o vacanţă care să vă reîncarce bateriile. Miercuri vă întâlniţi cu amicii. Nu vă bucuraţi nici de invitaţiile primite, nici de posibilităţile de afirmare a talentelor, din cauza fondurilor financiare reduse.

SCORPION

Sunteţi sincere când credeţi că nimeni nu poate rezolva problemele profesionale fără ajutorul vostru. Nu puteţi amâna deplasările în ţară ori străinătate. Nu vă mai înţelegeţi cu persoana iubită, iar conflictele majore pornesc de la dorinţa dv. de a face multe economii. Promovare de scurtă durată!

ZODIA NOROCOASĂ – SĂGETĂTOR

Vor obţine, întregul interval, rezultate excepţionale atât din punct de vedere financiar, cât şi profesional. Este adevărat că stau mai mult pe la serviciu, decât pe acasă, iar familia nu priveşte cu ochi buni această situaţie, absolut motivată. Nici persoana iubită nu este prea încântată, dar se manifestă cu tandreţe şi senzualitate. Celibatarele nu mai suportă discuţiile interminabile despre viitoarea nuntă. Cele mai multe native fac călătorii scurte, cu plăcere, ori lungi, prin ţară şi străinătate. Sănătatea nu le este afectată de eforturile prelungite, dar preferă să nu fie deranjate când ajung acasă. În week-end, musafiri dragi.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro