Horoscop 7 februarie: Citeşte previziunile astrale pentru duminică

Horoscop 7 februarie: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii. 

06 feb. 2016, 10:55
Horoscop 7 februarie: Citeşte previziunile astrale pentru duminică

Horoscop 7 februarie 2016 – Berbec

Atmosfera se anima in jurul tau pentru ca se apropie niste evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o intelegere cu ceilalti, pentru ca aveti viziuni extrem de diferite, dar important in acest moment e sa-ti urmezi calea asa cum ai ales, fara sa te lasi influentat de parerile din jurul tau. Unii iti vor distrage atentia de la scopul tau, venind numai cu critici si dispute, dar tu vei reusi sa ramai concentrat la telul cel mare, fara sa te lasi invins de atatea oprelisti. Tu stii cel mai bine ce ai de facut si ce poti!

Horoscop 7 februarie 2016 – Taur

Poate nu intotdeauna prietenii sau familia sunt si cei care te inteleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecati nedrepte. Undeva, poate au si ei dreptate, dar cel mai mult te doare ca nu vor sa-ti cunoasca sufletul in profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafata. Nu pretinde mai mult nici macar de la cei care spun ca te iubesc, pentru ca fiecare, in fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depasesti mai bine orice impas doar prin propria ta vointa, deci nu astepta miracole de la cei din jur, pentru ca nu ei sunt sursa fericirii tale. Tot ce vrei vine doar din tine, deci nu-ti oglindi visele in ceilalti, ca sa nu ai parte de deceptii. Tu le poti implini, nu ei!

Horoscop 7 februarie 2016 – Gemeni

Nu te lasa influentat de cei din jur care au tendinta de a trata o problema ca pe o bagatela, pentru ca se va dovedi a fi cu mult mai serioasa decat cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveste cu atentie fiecare detaliu. Daca ignori cine stie ce aspect, cu gandul ca e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi cand exact acel lucru banal va iesi la lumina si va cere de la tine un bagaj de experiente pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivita pentru ca ai crezut ca nu va fi niciodata necesar.

Citeşte mai multe pe revista Teo