Horoscop 7 mai 2016: Momente interesante pentru Peşti. Nativii născuţi în această zodie trăiesc o zi palpitantă

Descoperă horoscopul zilei de 7 mai şi află ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
06 mai 2016, 09:30
Horoscop 7 mai 2016: Momente interesante pentru Peşti. Nativii născuţi în această zodie trăiesc o zi palpitantă

Berbec

Exact lucrul catre care araţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ţi inspira incredere. Poate e o situaţie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreţi amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ţi place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Citeşte şi  Horoscop Minerva: Ce se întâmplă cu zodiile la finalul primei săptămâni din mai

Taur

Deciziile pe care le iei acum isi vor arata efectele curand mai ales asupra corpului tau fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea facuta se va dovedi a fi foarte inţeleapta. Poate te apuci de o cura de slabire si foarte rapid se vor vedea si urmarile excelente.

Poate iţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de cateva ori in viaţa si care vor crea o alta imagine asupra ta. Sa nu te mire ca nu va trece mult si lumea se va uita la tine cu alţi ochi incercand sa descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji si increderea sporita in felul in care arati.

Citeste horoscopul complet pe Huff.ro