Horoscop 7 octombrie 2015. Uite ce îţi rezerva astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru miercuri, 7 octombrie.

06 oct. 2015, 13:04
Horoscop 7 octombrie 2015. Uite ce îţi rezerva astrele

Horoscop 7 octombrie 2015 – Berbec

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane, fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau. Tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare, daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.

Horoscop 7 octombrie 2015 – Taur

Un lucru trebuie sa eviti azi: sa discuti despre politica, indiferent in ce plan s-ar aplica aceasta! Ca e politica firmei, ca e vorba de guvern si presedinte, ca e vorba e politica dupa care te ghidezi singur, aici e vorba de principii si nu vei gasi prea usor oameni care sa gandeasca la fel ca tine. Tu oricum ai o relatie speciala cu acest domeniu, avand chiar stofa de politician, dar orice ai face, tot se va trezi unul care sa se ridice impotriva ideilor tale si nu o va face cu prea multa diplomatie. Si tu ai principii ferme, bine conturate, deci mai bine taci. Politica naste antipatii si conflicte!

Horoscop 7 octombrie 2015 – Gemeni

Uneori, a fi mai bun decat ceilalti nu e o garantie a integrarii tale in lumea din jur. Tu ai azi un atu numai al tau, de care esti mandru si care atrage atentia asupra ta, dar parca nu te simti in largul lui tocmai datorita acestuia. Accepta-ti unicitatea si talentul special si ajuta-i pe cei din jur sa te cunoasca asa cum esti, ca si cum nu ai fi cu nimic mai special decat ei (chiar daca esti). Te simti ca in povestea cu ratusca cea urata, dat cumva la o parte pentru ca era altfel, dar care la final s-a dovedit a fi o superba lebada. Cauta deci compania celor la fel de speciali ca si tine. A ramane printre cei multi si comuni, te poate face sa te simti inadaptat, strain, ciudat.

Horoscop 7 octombrie 2015 – Rac

Bucura-te de linistea care se lasa in jurul tau. Daca e liniste, inseamna ca e bine, stii cum spune englezul: no news is good news, adica daca nu apare nimic nou in peisaj e mai degraba un semn bun, de vreme ce tu esti obisnuit ca orice veste sa nasca agitatie. Nu te deranjeaza absolut deloc starea de pasivitate, de nemiscare, de calm care se lasa peste toate, pentru ca asa te mai poti ocupa si tu de alte lucruri, mult mai frumoase. Daca la serviciu nu s-a intamplat nimic deosebit, e perfect, pentru ca vii acasa linistit si relaxat ca sa te apleci mai mult asupra relatiei cu cei dragi. Demult nu ai mai venit atat de proaspat de la lucru, deci familia te primeste cu draga inima sa i te alaturi in tot felul de activitati domestice: banale in fond, dar de-a dreptul placute.

Horoscop 7 octombrie 2015 – Leu

Esti genul de om care spune ca orice problema are rezolvare, si chiar asa este. Azi vei descoperi ca lucrurile sunt mult mai simple decat credeai sau decat doreau altii sa te faca sa crezi, deci nu te impovara cu griji si temeri inutile, doar pentru ca altii ti le arunca in curte. Simplifica lucrurile cat poti tu de mult, pentru ca sigur au solutii mult mai accesibile. Spune-ti in sinea ta ca e usor, ca e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, si ai sa vezi ca scapi de senzatia de greutate cu care te-au acaparat ceilalti. Nu ai nevoie de influentele celor din jur, deci apreciaza gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

Citeste mai mult pe Revista Teo