HOROSCOP 8 APRILIE. Mariana Cojocaru: Zi favorabilă pentru noi relaţii şi acţiune în cuplurile deja stabilite

HOROSCOP 8 APRILIE: Astăzi Luna se află în constelaţia Fecioarei. Simbolul zilei - Inima. Acest lucru poate fi interpretat ca fiind o zi în care poate să apară o creștere semnificativă de energie și vitalitate, ce îmbunătățește activitatea mentală..

08 apr. 2017, 06:46
HOROSCOP 8 APRILIE. Mariana Cojocaru: Zi favorabilă pentru noi relaţii şi acţiune în cuplurile deja stabilite

HOROSCOP 8 APRILIE: Această zi este deschisă pentru caritate şi compasiune; manifestaţi-vă cele mai bune sentimente. 

Vor avea efect bun practicile spirituale, meditaţia şi concentrarea. 
Nu vă agitaţi! Trebuie să vă gândiţi, sa meditaţi la lucruri curate şi veşnice. 
Străduiţi-va să aveţi o atitudine filosofică. Acum nu este vremea acţiunilor hotărâtoare, ferme, menţineţi-vă în echilibru şi linişte. 
Lăsaţi-vă în voia presimţirilor. 
Dacă în această zi cineva vă va cere ceva, este periculos să refuzaţi. In această zi este recomandabilă însingurarea, iar rugăciunile îşi vor arăta roadele, în nici un caz nu manifestaţi iritabilitate şi răutate. 
Emoţiile pozitive vor fi amplificate, iar cele negative vor avea urmări nefaste. 
Numai din. acest punct de vedere această zi ar putea fi considerată nefavorabilă. 
Dacă vreţi să acţionaţi cu înţelepciune, lansaţi-vă în acţiuni de binefacere şi astfel veţi putea nu numai să evitaţi răul, ci să şi câştigaţi. 

Sănătate

Din punct de vedere medical această zi este legată de bolile de inimă. 
In această zi vinul nu este duşmanul minţii. 
„Bolile care apar azi pot fi mortale.”

Ce îmbrăcăm astăzi

Creșterea energiei Lunii cere eliberarea sa, așa că nu te limita la culorile gri plictisitor. Astăzi, vă puteți arăta în toată splendoarea și puteți folosi farmecul ca o armă pentru a atrage atenția sexului opus. Sunt potrivite culorile vesele, primăvăratice, solare.
În această zi, accesoriile ar trebui să fie din materiale complet naturale, pentru a avea un plus plus de energie din vibrația lor.

Dragoste

Ziua este favorabilă pentru noi relații și acțiune în cuplurile deja stabilite. 
Distracția activă va actualiza simturile si vă apropie de cei dragi.
Dacă stai bine cu nervii și ești suficient de încrezătooare în abilitățile tale, nu ezita să ieși la prima întâlnire. Utilizarea amuletelor din coral roșu atrage noroc în dragoste.

Cei care sunt născuţi în această zi “lunară” sunt milostivi, capabili de compasiune. 
Nu se pot realiza fără cealaltă jumătate. 
Au conştiinţa flexibilă ş| au nevoie de o autoritate. Sunt nişte buni intermediari, dar nu întotdeauna pot conştientiza acest lucru, şi atunci îşi pot îndrepta darul în direcţia intrigilor care nu le aduc nimic bun, ci numai încurcături. 
Omul născut în această zi, conştient sau nu, va fi în legătură cu Dumnezeu. 
Rugăciunile lui se vor Îndeplini, poate medita uşor, îi place liniştea şi armonia. 
Certurile l-ar putea distruge complet. Nu trebuie să se agite, altfel totul poate fi pierdut şi el îşi poate pierde locul. 
Adeseori îl vor atrage banii, dar aceştia sunt doar o iluzie: dacă merge doar pe calea materială pierde mai mult decât câştigă. 
Calea acestui om trece neapărat prin descoperirea spirituală consacrându-se slujirii oamenilor el dobândeşte mult mai mult decât a avut! 
Cei din jur trebuie să înţeleagă că în acest om, la nivel interior, se luptă spiritualul cu materialul. Dacă va încerca sa meargă numai pe drumul câştigului, atunci viaţa îl va obliga sa cedeze, intr-un fel sau altul, şi va pierde mult. 
Se poate realiza foarte bine în domeniul comerţului dar trebuie să ţină minte că goana excesivă după câştig, îl va duce la pierderi dureroase în viaţa personala.