HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017: Este o zi bună pentru negocieri şi decizii bune

Trigonul Luna-Mercur aduce claritate in gandire si amplifica intuitia. De asemenea, favorizeaza comunicarea la toate nivelurile si creeaza conditii optime pentru interactiuni sociale de toate tipurile. Este o zi buna pentru schimburi de idei, pentru intruniri si negocieri si pentru a lua decizii bine fundamentate.

RomaniaTV.net
07 dec. 2017, 14:55
HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017: Este o zi bună pentru negocieri şi decizii bune

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Depune toate eforturile si lasa deoparte animozitatile dintre tine si cei dragi. Planifica activitati recreative comune si stai de vorba pe indelete cu persoanele apropiate. Este nevoie sa-ti schimbi ideile, conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei. Pe de alta parte, un prieten bun te poate sfatui in chestiunile amoroase, dar si in cele legate de copii. In a doua parte a zilei, ocupa-te de indatoririle profesionale.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti nostalgic si cu gandurile departe la perioada copilariei sau adolescentei. Rasfoieste un album cu fotografii sau stai de vorba cu o ruda draga. Totusi, dinspre familie poti intampina obstacole vizavi de realizarea treburilor pe care ti le-ai propus astazi. Explica-le pe indelete celor dragi, rationamentele tale si vei obseva ca pana la urma te vor sustine cu totii. Zi buna pentru lamurirea chestiunilor patrimoniale.

Citeşte şi HOROSCOP 2018: Urmează un ciclu de 9 ani karmici. Ce zodii au noroc cu carul anul viitor, cine este lovit de ghinion

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Avalansa de informatii te va pune pe ganduri, pentru ca unele sunt alarmante si vizeaza direct locul tau de munca. Demersurile intelectuale, dezbaterile colegiale sunt ingreunate, asa incat vorbeste strictul necesar si ocupa-te de documentele importante in zilele urmatoare. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema posibila pe parcursul zilei. Fii prudent in toate activitatile intreprinse.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ar fi bine sa-ti revizuiesti sistemul valorilor dupa care iti ghidezi activitatea cotidiana. Este nevoie sa gasesti un echilibru intre aspectele materiale si cele spirituale ale vietii. Te afli intr-un moment important al anului in care beneficiezi de inspiratie din planurile subtile ale existentei. Stai de vorba pe indelete, sincer cu tine insuti si vezi ce aspecte ale personalitatii tale necesita imbunatatiri sau chiar abandonari.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi in care ai multa energie si poti rezolva unele treburi care isi asteapta demult randul. Fii prudent deoarece rationamentele tale de astazi au putina aplicabilitate practica. Astfel exista riscul de a munci in zadar si sa obtii reprosurile celor din jur. Selecteaza numai acele treburi urgente si, la nevoie, cere sprijinul cuiva de incredere. A doua parte a zilei este potrivita pentru relaxare.

Citeşte şi Cele mai bune CUPLURI ale zodiacului. Sunt echipa perfectă

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti ceva mai mult. Sunt posibile consultatii, si analize medicale. Totusi, daca te stapanesti poti depasi ziua foarte bine. Ai nevoie de linsite, neimplicare in situatii stresante sau discutii contradictorii. Mentalul este agitat si astfel starile tale de spirit fluctueaza mult. Alege compania unui prieten drag si plimba-te prin locurile preferate.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt posibile animozitati in relatiile cu prietenii, dar si in cele socio-profesionale. Exista o mare vulnerabilizare pe acest segment, de aceea pastreaza o anumita distanta fata de ceilalti. Chiar daca unii iti fac remarci suparatoare, tu analizeaza-le pe indelete si vezi care iti sunt de folos cu adevarat. Lasa resentimentele si frustrarea deoparte, pentru ca reactiile sunt doar o chestiune de alegere.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ar fi bine sa stai deoparte si sa observi atent ce se intampla in segmentul profesional in care activezi. Posibil ca atat colegii, sefii, cat si membrii familiei sa aiba multe asteptari de la tine. Unii vor, fie sa le rezolvi treburile personale sau profesionale, fie macar sa vii cu solutii si idei bune necesare si lor. Insa, cel mai bine pentru tine ar fi sa te gandesti mai intai la tine si la ceea ce ai tu de facut.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Demersurile necesare unei calatorii au sanse de succes. S-ar putea sa intampini neplaceri din partea celor apropiati, fie ca sunt in dezacord total cu modul tau de a gandi, fie ca vor sa-i ajuti ceva mai mult, insa in detrimentul treburilor tale. Pe de alta parte, fii prudent, pentru ca segmentul mental este vulnerabil si exista riscul disputelor chiar si pe teme banale.

Citeşte şi HOROSCOP: Rezoluţii pentru 2018 în funcţie de zodie

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt momente bune pentru a-ti achita facturile, diverse alte datorii, dar si pentru a relationa cu institutii financiare. Pe de alta partea este posibil sa primesti ajutor material substabtial din partea altora. Bani, bunuri, chiar si o incadrare noua salariala la serviciu pot face parte din surprizele zilei. Fereste-te de specilatii si hazardarea in planuri de investitii pe termen lung.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Urmareste atent cum decurg relatiile tale cu ceilalti. Vei observa atat neplaceri, tensiuni, cat si aspecte placute, interesante, chiar amuzante. Concentreaza-te numai pe acelea care iti fac placere si care te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Poate datorita unor principii personale de viata esti tentat sa ceri prea mult de la altii. Reformuleaza-ti teoriile relationale si deschide-ti sufletul catre toata lumea.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ar fi bine daca ti-ai lua liber sau macar daca te-ai ocupa numai de treburi usoare, de rutina. Insa chiar si asa, randamentul tau de astazi este minim. A nevoie de odihna, relaxare si detasare de tot ce te inconjoara. Fereste-te, pe cat posibil, de consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pentru ca exista un risc major de erori. Ingrijindu-te corespunzator nevoilor tale vei depasi ziua foarte bine.