Horoscop 9 decembrie. O zodie primeşte veşti tragice din străinătate. O altă zodie intră în altercaţie cu şeful

Horoscopul din 9 decembrie vă recomandă să vă bucurați de liniștea căminului în acest weekend. Nimic nu se compară cu sentimentul de liniște din preajma sărbătorilor de iarnă. O zodie nu se poate bucura momentan de aceasta, veștile primite o pot tulbura profund.

08 dec. 2018, 13:39
Horoscop 9 decembrie. O zodie primeşte veşti tragice din străinătate. O altă zodie intră în altercaţie cu şeful

Horoscop 9 decembrie Berbec

Se conturează vești din străinătate, pe teme discutate mai demult și care au rămas nelămurite sau neînțelese pe deplin. Va fi foarte greu să înțelegeți ce aveți de făcut. Totuși intuiția vă spune că va urma o perioadă extrem de grea. Planuri legate de întâlniri cu persoanele din străinatate, necesită ajustări sau alte abordari. Dacă ești nevoit să pleci la drum în aceste zile, fii precaut și verifică atent toate detaliile. Duminică sunt posibile altercații cu un șef sau cu reprezentanții autorităților oficiale.

Citeşte şi Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Liber la visat mare!

Horoscop 9 decembrie Taur

Este recomandabil să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Balanța înclină în favoarea cheltuielilor și prea puțin în sensul economiilor. Atenție la achitarea facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii, pentru că se pot produce încurcături în acte, neînțelegeri și chiar falsuri greu de depistat și remediat. Duminică, sufletul tău are nevoie de rafinare și desprindere de lumea materială. Stai de vorba cu un prieten drag pe teme filozofice sau mergi la un concert.

Horoscop 9 decembrie Gemeni

În acest weekend se contureaza controverse in relatiile parteneriale. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti prea distrat, pus pe sotii si neserios vizavi de indatoririle conjugale. Fii prudent si asculta ce iti spun ceilalti. Duminica, atentia iti va fi atrasa de plati si datorii ramase restante. Dramuieste-ti veniturile si in permanenta ai in vedere achitarea datoriilor. Contextul astral te predispune la incurcaturi financiare, insa vei reuși să depășești totul cu bine.

Horoscop 9 decembrie Rac

Vei fi tentat sa-ti continui activitatea de la serviciu, insa si cea de rutina de acasa te asteapta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si ar fi bine sa te ingrijesti corespunzator. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil! Odihna si remediile naturiste iti sunt suficiente. Duminica, relatiile parteneriale sunt anoste. Tempereaza-ti reactiile fata de ceilalti si asculta-le doleantele.

Horoscop 9 decembrie Leu

Weekend-ul îți aduce în atenție relațiile sentimentale și cele cu copiii. Sunt posibile neplăceri, însă contextul astral pe care îl traversăm te expune la o gândire subiectivă și o comunicare defectuoasă. De aceea fii prudent și lasă-i pe ceilalți în pace să-și vadă de ale lor. Duminică se întrezăresc vulnerabilități ale sănătății aparatului osos și ale segmentelor digestiv. Îți sunt de mare folos odihnă, plimbările în aer liber, alimentația naturista și somnul.

Horoscop 9 decembrie Fecioară

Este o zi potrivita treburilor gospodaresti. Ai spor si succes la curatenii generale, reparatii curente sau planuri pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale, insa doar planuri. Actiunile de anvergura legate de casa, de spatiul locativ, de terenuri – daca ai unele – este bine sa fie lasate pentru zilele următoare. Relatiile cu membrii familiei sunt active si cu greu se pot lamuri temele abordate in discutii. Este rost de distracții și aventuri.

Horoscop 9 decembrie Balanță

Finalul acestei saptamani iti poate aduce intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiati. Contextul astral te predispune la reluarea unor teme de studiu, abordate in trecut, dar care mai necesita îmbunatatiri sau chiar o recapitulare binevenita pentru fixarea informatiilor. Vorbeste putin, asculta mai mult si pe alocuri ia-ti notite. Duminica ar trebui sa te ocupi de casa si familie. Este nevoie sa iti planifici treburile gospodaresti.

Horoscop 9 decembrie Scorpion

Va trebui sa faci cumparaturi necesare traiului zilnic. Totodata, gandurile iti zboara catre veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Balanta inclina in favoarea muncii, de aceea ai nevoie s-ti reorganizezi activitatile si indatoririle profesionale. Altfel risti sa pierzi continuu energie vitala, iar veniturilor vor ramane la stadiul actual, total nemultumitor. Duminica se intrezaresc calatorii scurte sau preocupari legate de studii.

Horoscop 9 decembrie Săgetător

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce multa energie si dorinta de a te implica in mai multe treburi deodata. Esti nemultumit de contextul in care te afli, insa deocamdata esti subiectiv in ganduri, vorbe si fapte. Ocupa-te doar de treburile tale si lasa-i in pace pe ceilalti. Duminica, starile tale de spirit fluctueaza mult si de aici pot aparea neconcordante intre ce iti doresti, ce spui si cum te inteleg cei din jur. Evita eforturile, enervarea si spatiile aglomerate.

Citeşte şi 6 zodii scapă de GHINION în această IARNĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

Horoscop 9 decembrie Capricorn

Esti retras si ai un nivel energetic destul de scazut. Nemultumirile din zona profesionala sunt la cote inalte, insa perceptiile tale de astazi sunt subiective. Evita gandurile si dialogurile pe teme profesionale si ingrijeste-ti sanatatea. Există vulnerabilitati pe segmentele aparatului digestiv si pe cele ale sistemului respirator, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Duminica te vei simti mai bine, revenindu-ti cheful de viata si de dialog cu ceilalti.

Horoscop 9 decembrie Vărsător

Esti asaltat de prieteni si de problemele lor. Sunt posibile discutii aprinse pe teme mai vechi legate de cunostinte comune aflate in strainatate sau despre calatorii pe care le planuiai mai demult alaturi de acestia. Deocamdata exista piedici serioase legate de tot ce tine de tari straine, de aceea ai rabdare si asteapta o perioada mai buna pentru a relationa in acest sens. Duminica, organismul va da semne de oboseala, iar afectiunile vechi pot fi la cote ingrijoratoare.

Horoscop 9 decembrie Pești

Se intrezaresc activitati sociale, evenimente zgomotoase alaturi de sefi si persoane de vaza. Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta, asa incat fii prudent. Gandirea si comunicare sunt viciate, fapt pentru care ar trebui sa vorbesti putin, direct, la obiect si numai atunci cand esti intrebat. Se pot ivi conflicte de la bani, bunuri comune si favoruri din partea altora. Duminica sunt momente bune de a te intalni cu prietenii.