HOROSCOP: 9 motive pentru care ai nevoie de un prieten Vărsător în viaţa ta

HOROSCOP: Vărsătorii sunt cunoscuţi, cel mai frecvent, pentru inteligenţa şi atitudinea lor progresistă. Dar o altă trăsătură notabilă a acestor nativi este loialitatea lor faţă de persoanele pe care le iubesc.

06 oct. 2015, 10:09
HOROSCOP: 9 motive pentru care ai nevoie de un prieten Vărsător în viaţa ta

HOROSCOP: Este vital să ai prieteni buni, care te vor ajuta să fii cea mai bună persoană care poţi fi în viaţă, iar unul dintre aceşti prieteni ar trebui să fie un Vărsător. Iată mai jos câteva motive care te vor convinge de faptul că ai nevoie de un Vărsător în viaţa ta:

1. Vărsătorii sunt extrem de inventivi cu lucrurile banale

Vărsătorii nu sunt doar creativi în ceea ce ţine de lucrurile artistice şi intelectuale, dar în aceeaşi măsură sunt creativi şi în lucrurile de zi cu zi pe care le fac. Aşadar, o noapte în oraş, cu băuturi alcoolice, este întotdeauna o sursă de distracţie, deoarece Vărsătorii încearcă noi combinaţii şi amestecuri alcoolice, dar şi noi metode de a se distra la bar.

2. Vărsătorii ştiu când să NU întreacă limita

Dacă timpul petrecut la barul clubului se transformă în ceva mai agitat, Vărsătorilor nu le este teamă să spună „Stop”. Le place să se distreze, dar în acelaşi timp vor să facă acest lucru într-un mod care nu implică o arestare sau faptul că rămân blocaţi într-o zonă a oraşului, încercând să prindă un taxi liber la 3.00 dimineaţa.

3. Vărsătorii pot rămâne prinşi multă vreme în propriile vise…

Dar acesta poate fi un lucru bun când vine vorba de a-i încuraja pe alţii să se gândească la o anumită problemă şi de a-i determina şi pe aceşti oameni să îşi urmeze propriul vis.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.