Horoscop: Aceasta este zodia care are lumea la picioare

Orice om în el are forța să facă ce-și dorește în viață, să fie un lider înnăscut și să treacă peste obstacole cu brio. Însă nu toți au și voința, ambiția, răbdarea sau celelalte calități necesare îndeplinirii acestui scop. Totuși, există un singur semn astral, conform horoscopului, care are toate atributele pentru a avea lumea la picioare.

RomaniaTV.net
18 nov. 2015, 11:48
Horoscop: Aceasta este zodia care are lumea la picioare

Este vorba despre persoanele născute în zoda Leu. Leii au succes în domenii precum politica sau managementul corporatist. Chiar Barack Obama, președintele Statelor Unite ale Americii, considerat cel mai puternic om al planetei, este născut sub acest semn zodiacal, pe 4 august.

A convins cel mai influent stat din lume să voteze primul președinte de culoare, a condus abil afacerile țării și chiar a fost reales pentru un nou mandat.

Citeşte şi  Horoscop: Acestea sunt zodiile care nu pot fi iubite de nimeni

Au forța de a hipnotiza masele

La fel cum este și simbolul zodiacal, Regele Junglei, cei născuți sub acest semn sunt puternici, ambițioși, înzestrați cu răbdare și au acea forță de a hipnotiza și conduce masele. Oamenii, la rândul lor, îi privesc cu admirație până la idolatrie pe nativii din Leu.

Citeşte şi  Horoscop: Femeia din această zodie este cea mai dorită

Sunt carismatici și populari

Leii sunt persoane populare, știu să se facă plăcute, au umor, sunt cuceritori și au un discurs care atinge masele. Sunt încrezători în propriile forțe, ceea ce cântărește cel mai mult în atingerea succesului. În același timp au spirit de inițiativă, sunt persoane extrem de active, aventuroase, deschise, care iubesc schimbările, iubesc să cunoască oameni noi, să vadă locuri noi și să audă povești de viață care să-i motiveze.

Citeşte continuarea pe unica.ro