Horoscop: Aceste zodii nu au noroc în dragoste

În timp ce unele persoane par să-și întâlnească sufletul pereche încă de pe băncile liceului, alte persoane nu reușesc să-și găsescă jumătatea oricât s-ar strădui. Să aibă vreo legătură astrele?

RomaniaTV.net
26 apr. 2016, 13:22
Horoscop: Aceste zodii nu au noroc în dragoste

În timp ce unele persoane par să-și întâlnească sufletul pereche încă de pe băncile liceului, alte persoane nu reușesc să-și găsescă jumătatea oricât s-ar strădui. Să aibă vreo legătură astrele? Iată ce zodii au ghinion în dragoste!Ce zodii au ghinion în dragoste.

Rac

O calitate, dar și un defect pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal este faptul că sunt foarte emotive. Se ghidează în viață în funcție de ceea ce le dictează sentimentele. Au tendința să i-a decizii neinspirate și văd doar ceea ce și-ar dori să vadă, nu realitatea.

Sunt în același timp foarte romantice și din acest motiv le este foarte greu să renunțe și se luptă chiar dacă nu mai au nicio șansă. Pentr a-și găsi jumătatea trebuie să învețe să acorde mai multă libertate persoanelor de lăngă ele și să fie mai pozitive.

Citeşte şi  Horoscop sexual mai 2016: Uite ce ţi-au rezervat astrele în funcţie de zodie

Leu

Le place să flirteze și se îndrăgostesc repede. În plus, știu cum să-și evidențieze atuurile și să fie atrăgătoare pentru persoanele de sex opus. Problema lor este că pe cât de repede se îndrăgostesc, pe atât de repede se plictisesc de persoana de lângă ei.

Cum partenerilor le este greu să țină pasul cu ele, relațiile sunt sortite eșecului. O soluție ar fi să investească mai mult timp relației și să aibă răbdare să cunoască partenerii, înainte să-ți încerce norocul în dragoste în altă parte.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc mai 2016: Majoritatea nativilor vor lua decizii radicale ce le vor schimba viaţa

Capricorn

Persoanele născute sunt acest semn zodiacal sunt perfecționiste din fire și-și doresc mereu ce e mai bun, inclusiv în viața personală. Nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, iar dacă descoperă ceva ce nu le place la un eventual partener nu au o conversație cu acesta pe această temă, ci preferă să treacă mai departe, fiind convinse că vor găsi ceva mai bun.

În același timp pun mult accent pe carieră și nu le deranjează să petreacă timp peste program la birou, în loc cu persoana iubită. Deși se implică în relație, pornesc de la premisa că într-un cuplu cineva iubește mai mult și nu trebuie să fie ele neapărat acea persoană.

Află ce-ţi rezervă HOROSCOPUL SĂNĂTĂŢII pentru luna MAI 2016