HOROSCOP: Aceste zodii sunt PERFECTE ÎMPREUNĂ şi au relaţiile de cea mai lungă durată!

Uneori oamenii se potrivesc pentru că se aseamănă foarte tare, dar contează și semnele zodiacale. Iată cele mai tari combinații de zodii ce au relații de super lungă-durată!

24 apr. 2017, 08:41
HOROSCOP: Aceste zodii sunt PERFECTE ÎMPREUNĂ şi au relaţiile de cea mai lungă durată!

1)Scorpion și Rac
 Această combinație pun în balanță aventura și munca asiduă. Scorpionul e devotat și loial, ceea ce Racul va aprecia, deși e un semn cam imprevizibil!

2) Berbec și Gemeni
În timp ce Berbecul e bine orientat și știe ce vrea de la viață, Gemenii trebuie să iasă din confort și să ia în calcul cât mai multe posibilități, având un obiectiv bine determinat.

3)Săgetătorul și Leul
Cuplul ideal, chiar dacă fiecare e ca un vulcan pe cale de erupție, nativii acestor zodii sunt pozitivi și generoși. Au relația perfectă, mai ales în dormitor!

4)Pești și Scorpion
Cei doi sunt precum Yin și Yang. Dacă Peștii sunt liniștiți și rezervați, Scorpionul e semnul care aprinde focul pasiunii și al devotamentului. Cei doi se potrivesc perfect!

5) Fecioară și Vărsător
 Combinația e una creativă, Vărsătorul fiind genul cu idei noi, care taie firul în patru, iar Fecioară își aduce aportul creativ.

6)Gemeni și Fecioară

Lucrează bine împreună, observând fiecare parte a problemei. Combinându-și forțele, nu există nimic din ce nu pot face împreună!

7)Capricorn și Vărsător
 Unul e lider, altul e gânditor. Unul poate dezvolta un plan, altul îl poate implementa și împreună pot rezolva o mulțime de lucruri.