HOROSCOP: Acestea sunt zodiile dominatoare

În timp ce unora nu le place să iasă în evidență, altora le place să se impună în orice situație și să aibă ultimul cuvânt. Află ce zodii sunt mereu piua-ntâi!

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 08:29
HOROSCOP: Acestea sunt zodiile dominatoare

FEMEI

Leu: neîmblânzitele

Așa cum leii sunt regii animalelor, și nativele din această zodie sunt conducătoare peste prieteni și cunoscuți. Sunt ambițioase, puternice, curajoase, independente și sigure pe calitățile lor. Știu exact ce să facă, fără să se complice, și-și pun toată energia și creativitatea în atingerea obiectivelor pe care și le-au propus. Nu se tem de obstacole, nu pun la suflet cuvintele rele aruncate asupra lor și nu se lasă niciodată descurajate. Dimpotrivă, atunci când cei din jur cad pradă deznădejdii, știu ce să le spună pentru a-i încuraja. Sunt încăpățânate și țin la convingerile lor, iar atunci când cei din jur nu știu ce să facă, preiau inițiativa și duc lucrurile la bun sfârșit. Totuși, în anumite situații, sunt percepute de cei din jur ca fiind arogante și având o atitudine de superioritate.

Berbec: energice și responsabile

Sunt iubitoare de provocări și nu se lasă niciodată îngrădite de reguli. Preferă să dea sarcini de îndeplinit în loc să le primească, fiind caracterizate de un spirit independent. Li se potrivește funcția de conducător, deoarece sunt energice și responsabile. Își duc întotdeauna la îndeplinire sarcinile, chiar dacă asta înseamnă să fie tranșante cu cei din subordinea lor și să nu accepte niciun fel de scuze. Uneori, este greu să te înțelegi cu nativele Berbec, mai ales când li se pare că le-ai jignit sau le-au pus la îndoială profesionalismul.

Descoperă alte zodii dominatoare pe clickpentrufemei.ro.