Horoscop: Află care e zodia ta pereche

Compatibilităţile dintre zodii au puterea de a contura direcţia unei poveşti de dragoste. Ai ocazia să afli care sunt semnele din zodiac cu care rezonezi cel mai bine. În teorie, căci practica are și ea un cuvânt de spus...

RomaniaTV.net
06 nov. 2017, 09:31
Horoscop: Află care e zodia ta pereche

Berbec (21.03 – 19.04)

Eşti recunoscută pentru impulsivitatea ta şi pentru modul în care te îndrăgosteşti imediat de o persoană, motiv pentru care nu ai sta pe gânduri nicio secundă dacă ai întâlni sufletul-pereche. Fie că recunoşti, fie că nu, în sinea ta, ştii că ai o slăbiciune pentru nativul Săgetător, care te acaparează din prima clipă şi îţi rămâne în suflet pentru totdeauna.

Citeşte şi Sfatul de care trebuie să ţii cont la finalul lui 2017, în funcţie de zodie

Taur (20.04 – 20.05)

Încăpăţânată de la cer până la pământ, eşti genul de parteneră greu de mulţumit într-o relaţie. De aceea, îţi trebuie pe cineva care să te înţeleagă, să te asculte şi să aibă foarte multă răbdare cu tine. Totuşi, există o zodie care îţi poate pune capac şi te poate transforma într-un mieluşel. Raţional şi cu o stăpânire de sine ieşită din comun, nativul Capricorn îţi va tempera firea vulcanică, iar relaţia dintre voi se va baza pe o înţelegere mutuală.

Citeşte şi Cât de rea eşti atunci când te înşală? Femeile Scorpion se răzbună crunt

Gemeni (21.05 – 20.06)

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că eşti o persoană extrem de libertină, căreia îi place să flirtreze şi să fie admirată. Uneori, se întâmplă să întâlneşti persoana potrivită şi să te topeşti după ea. Aceea poate fi în zodia Balanţă, care te va cuceri cu firea sa echilibrată şi cu modul său de a se adapta situaţiilor noi. Este o combinaţie în care partenerii se completează şi comunică excelent. Sunt mari şanse pentru o căsnicie fericită!

Descoperă care e zodia ta pereche pe clickpentrufemei.ro.