Horoscop: Află ce COMPROMISURI vei face de-a lungul vieţii, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Fiecare dintre noi avem stabilite unele ţeluri în viaţă, şi pentru a le atinge am fi dispuse să facem multe compromisuri.

RomaniaTV.net
18 feb. 2015, 09:34
Horoscop: Află ce COMPROMISURI vei face de-a lungul vieţii, în funcţie de zodie

Vărsător

Ai fi dispusă să faci aproape orice pentru a avea un job care te pasionează. Un loc de muncă ce îţi permire să ai toată libertatea pe care ţi-o doreşti te poate împinge chiar să joci murdar.

Peşti

Pentru tine familia este cea mai importantă, de aceea ai fi dispusă să faci orice pentru binele ei. Eşti capabilă să renunţi la serviciu sau chiar la o viaţă personală pentru a avea grijă de o rudă bolnavă, spre exemplu.

Berbec

Pentru tine banii sunt foarte importanţi, de aceea ai face orice pentru a avea cât mai mulţi. Îţi poţi sacrifica tinereţea, distracţiile sau poate chiar o viaţa personală de dragul de a avea o carieră care să îţi aducă aceste beneficii.

Taur

Ai face sacrificii de dragul iubitului sua soţului tău, şi lupţi neîncetat pentru a avea o viaţa de familie adevărată. Eşti dispusă să închizi ochii de multe ori, doar de dragul de a păstra liniştea în caminul tău.

Gemeni

Vei fi într-o continuă căutare toată viaţa, pentru că cel mai mult ţi-e teamă de monotonie. Faci sacrificii enorme pentru a schimba din când în când mediul în care trăieşti şi eşti dispusă să te muţi la kilometri distanţă şi să te rupi de cei dragi doar pentru a avea parte de noutate.

Citeşte continuarea pe eva.ro.