HOROSCOP: Află ce defecte ai în funcţie de zodie

Berbecii sunt superficiali, lenevia este „păcatul” Balanţelor şi al Scorpionilor, iar Leii şi Vărsătorii sunt egoişti. Sună dur? Ei, citeşte în continuare şi vei afla care sunt punctele slabe ale fiecărei zodii.

RomaniaTV.net
11 aug. 2015, 08:56
HOROSCOP: Află ce defecte ai în funcţie de zodie

Suntem înzestrați cu fel și fel de calități, dar avem și câteva puncte slabe. Important este să le recunoaștem și să ne propunem să ni le „mascăm“.

Ce defecte ai în funcție de zodie: Berbec

Despre cei născuţi sub semnul berbecului se spune că nu toţi „strălucesc” în meseria aleasă. Au imaginaţie bogată şi reuşesc să pună pe hârtie un plan de lucru eficient, dar se plictisesc la fel de repede şi deseori nu duc la capăt ceea ce şi-au propus. Nu suportă singurătatea, de cele mai multe ori sunt dependenţi de partenerul de viaţă şi se manifestă ca nişte indivizi „de suprafaţă”.

Citeşte şi Zodii cu care să NU te căsătoreşti

Ce defecte ai în funcție de zodie: Taur

Nativii din această zodie sunt conservatori şi acceptă cu greu schimbarea. Nu le place să fie deranjaţi, cei mai mulţi dintre ei au obiceiuri stricte şi ţin mult la programul zilnic. Totodată, Taurii sunt fricoşi când vine vorba să-şi exprime părerile şi le cam stă în obicei să bârfească. De asemenea, cei din zodia Taurului nu au prea mulţi prieteni, pentru că au tendinţa să intre des în contradicţie cu ceilalţi.

Citeşte şi Top 3 zodii care joacă teatru. Află care sunt prefăcuţii zodiacului

Ce defecte ai în funcție de zodie: Gemeni

Au un stil de viaţă dinamic şi riscă să-şi petreacă mult timp departe de familie. Când sunt pasionaţi de ceva, cei din sfera astrală a gemenilor se comportă de parcă nu ar mai exista nimic pe faţa pământului. Mult prea ambiţioşi, aceştia riscă să rămână singuri şi o mare parte din ei au mari probleme când sunt nevoiţi să socializeze cu ceilalţi. În dragoste sunt pasionali, dar cam pretenţioşi şi mereu puşi pe ceartă.

Află care sunt defectele celoralalte zodii AICI.