HOROSCOP: Află ce semn eşti în vechiul zodiac al nativilor americani şi ce spune acesta despre tine

Vechii nativi americani considerau ca spiritele animalelor vegheaza asupra lor si le imprima anumite trasaturi de personalitate. Ei respectau natura si animalele si considerau ca orice fapta pe care o faceau de-a lungul vietii isi avea rasplata pe lumea cealalta.

27 ian. 2015, 07:59
HOROSCOP: Află ce semn eşti în vechiul zodiac al nativilor americani şi ce spune acesta despre tine

Mai jos sunt spiritele animalelor si ce semnifica fiecare in parte, in functie de data nastere a fiecarei persoane in parte.

Vidra – 20 Ianuarie – 18 Februarie

Aceste persoane sunt destul de dificil de inteles uneori. Au cateva metode iesite din comun de a duce o anumita treaba pana la final si nu sunt pe placul oricui. Au un mod neobisnuit de a privi lucrurile si intotdeauna vor sa aiba un avantaj in fata celorlalti. Pot fi buni prieteni, dar trebuie sa le castigi increderea. Au o evolutie usoara de-a lungul vietii, dar nu trebuie sa cada prada propriilor instincte.

Lupul – 19 Februarie – 20 Martie

Aceste persoane sunt foarte iubarete si pasionale. Au un aspect fizic placut si se fac remarcate in orice mediu. Sunt independente, feroce atunci cand este cazul si sunt foarte devotate familiei sau persoanei iubite. Au nevoie de libertate de exprimare si nu le place atunci cand le sunt ingradite anumite drepturi. Sunt generoase si au o evolutie destul de frumoasa de-a lungul vietii.

Citeste mai mult pe ele.ro