HOROSCOP: Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 24 februarie – 2 martie 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru finele lunii februarie!

24 feb. 2017, 08:54
HOROSCOP: Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 24 februarie – 2 martie 2017

BERBEC

Foarte optimistă şi admirată, este posibil să încheiaţi o relaţie sentimentală frumoasă, deoarece sunteţi conştientă că nu veţi mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte profesionale pe care le-aţi încheiat de curând. Încă visaţi la călătorii lungi şi faceţi excese cu nonşalanţă.

TAUR

Nu vă mai miraţi că toţi cei din anturaj vă invidiază, pentru că este evident că situaţia dv. financiară excepţională le sare în ochi. Încercaţi zilnic să creaţi o atmosferă plăcută atât la serviciu, cât şi acasă. Familia dv. încearcă să vă avertizeze că nimic bun nu ţine veşnic.

GEMENI

Amabilă şi foarte veselă la începutul intervalului, deveniţi cu fiecare zi din ce în ce mai melancolică. De vină este probabil o relaţie amoroasă care începe să scârţâie din pricina deplasărilor numeroase ale partenerului. Sunteţi însă foarte admirată şi căutată de prieteni.

RAC

Nu daţi suficientă atenţie relaţiilor sentimentale, în primul rând pentru că şi câştigurile financiare se înmulţesc şi din nou sunteţi obligată să faceţi acte peste acte pentru o rudă în vârstă ori pentru o moştenire considerabilă. Nu vă bazaţi din start pe relaţiile sau intervenţiile prietenilor.

LEU

Amânaţi orice întâlnire, chiar şi cu persoanele cu care nu v-aţi mai văzut de ani de zile, în momentul în care sunteţi nevoită să puneţi în practică o nouă idee financiară foarte promiţătoare. Relaţiile cu străinătatea vă poartă în continuare noroc. De miercuri, câştigurile dv. devin brusc mai mari.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro