Horoscop: Află cine domină în relaţie în funcţie de zodie

În funcţie de zodie, unele persoane tind să domine mai mult în relaţia de cuplu, în timp ce altele lasă cu uşurinţă de la ele şi nu ezită să accepte compromisuri din dragoste. Fie că este vorba de orgoliu, fie că este vorba de un caracter mult prea protector, citeşte cine dictează reguli în relaţia de cuplu. Iată care sunt zodiile dominante şi care sunt semnele care acceptă să fie conduse de către partener!

RomaniaTV.net
16 mart. 2016, 13:17
Horoscop: Află cine domină în relaţie în funcţie de zodie

Berbec

Categoric Berbecii nu se numara printre zodiile care pot fi dominate cu usurinta. Nativii sunt impulsivi si incapatanati, asa ca nu renunta cu usurinta la principiile lor, insa pot fi „imblanziti” daca au langa ei o persoana puternica si rabdatoare. Desi au un caracter vulcanic, ei nu obisnuiesc sa isi conduca persoana iubita, ci prefera sa existe libertate in relatia de cuplu. Asa cum nici lor nu le place sa le fie bagate pe gat anumite idei, nici ei nu fac acest lucru cu partenerul de cuplu.

Citeşte şi  Horoscop: Ce spun bărbaţii după sex. Ce zodie afirmă „Vrei să fii soţia mea?”

Taur

Semn de Pamant, Taurul demonstreaza de multe ori ca este cu capul pe umeri si ca nu vaneaza idei care nu pot fi puse in practica. Intr-adevar, nativilor le place sa conduca in relatia de cuplu, insa stiu sa diferentieze protectia de dominare. Totusi, ei au tendinta sa isi controleze partenerul din dorinta de a-l proteja, ceea ce nu este intotdeauna privit cu ochi buni.

Citeşte şi  Horoscop. Topul celor mai atractivi bărbaţi ai zodiacului

Gemeni

Nu este usor sa te implici intr-o relatie cu nativii acestei zodii, avand in vedere pofta lor de viata nebuna. Ei nu obisnuiesc sa conduca intr-o relatie pentru ca iubesc independenta, insa au anumite principii pe care le apara cu strasnicie. Iar daca cineva incearca sa ii schimbe, nu vor ezista sa riposteze cu aceeasi moneda.

Citeşte şi  Sex horoscop: Cele mai HOT combinaţii de zodii

Rac

Categoric reprezentantii nu se numara printre zodiile dominante. Dimpotriva, ei se lasa purtati de val si ajung sa accepte multe compromisuri doar din teama de a nu isi pierde persoana iubita. Nu le sta in caracter sa isi sufoce partenerul cu scene de gelozie si nici nu le place sa isi impuna propriile pareri. Ei prefera armonia si viseaza la sufletul pereche, o persoana care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ei.

Citeşte mai mult pe divahair.ro