Horoscop: Află cine sunt duşmanii tăi, în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi are simpatii şi antipatii, iar noi înşine suntem pentru cei din jur mai mult sau mai puţin agreabili. Însă cine sunt cei care ne doresc răul?

RomaniaTV.net
22 sept. 2016, 08:31
Horoscop: Află cine sunt duşmanii tăi, în funcţie de zodie

Berbec

Cel mai greu te suporta colegii de serviciu. Probabil si pentru ca te vad asa de ambitios, sunt invidiosi pe succesul pe care il ai. Trebuie sa fii atent, pentru ca nu se stie niciodata cine ti-o coace din umbra.

Taur

In cazul tau, e posibil sa fi starnit unele animozitati in familie si sa ai dusmani chiar printre rudele de sange. Cine stie, o matusa sau un unchi ar putea avea un cui impotriva ta si sa-ti puna bete-n roate la o mostenire, oricat de mica.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii

Gemeni

Atentie la fostii parteneri de viata. De acolo te-ar putea paste niste necazuri. Esti o partida mult prea buna ca sa nu se gaseasca cineva sa te dusmaneasca si chiar sa pregateasca vreo razbunare fiindca i-ai dat papucii.

Rac

Ei bine, in cazul tau, cel mai mare dusman poate fi chiar prietenul tau cel mai bun. Cum asa? Pai tu ai tendinta sa disciplinezi pe toata lumea, sa corectezi, sa transezi lucrurile, ceea ce ii deranjeaza chiar si pe cei mai apropiati.

Citeşte mai mult pe studentie.ro