Horoscop: Află cum păstrezi pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

Într-un cuplu, pe măsură ce trece timpul, pasiunea pare să se piardă, iar tu începi să-ţi pui tot felul de întrebări în privinţa partenerului. Gândul că te-ar putea înşela sau că relaţia voastră e aproape de sfârşit va fi prezent constant, însă nu trebuie să laşi lucrurile să evolueze de la sine.

11 iul. 2014, 08:26
Horoscop: Află cum păstrezi pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

Astrele iti vin si ele in ajutor si te invata cum sa mentii pasiunea in relatie, in functie de zodia in care el s-a nascut, astfel incat tu si partenerul tau sa nu ajungeti intr-un punct critic. 

Berbec

Berbecul are nevoie mereu de ceva nou in relatie. Lui nu-i place sa se plafoneze si in mod sigur nu va accepta sa picati intr-o rutina din care cu greu veti mai iesi. Este suficient sa-i pregatesti mici surprize o data la ceva timp sau sa planifici cateva iesiri in afara orasului, care sa va ajute sa petreceti impreuna mai multe momente de intimitate. 

Citeşte şi HOROSCOP: Cu cine te căsătoreşti în funcţie de zodie?

Taur

Taurul are nevoie de dovezi de afectiune, constant. Este un barbat foarte sensibil, desi nu pare, iar partenera lui trebuie sa fie capabila sa mentina pasiunea in relatie. Tot ce trebuie sa faci este sa-i prepari ceva delicios si incerci sa aduci ceva nou in dormitor. Nu uita, sexul este foarte important pentru acest nativ.

Citeşte şi Ce tip de femei preferă fiecare zodie: Afla ce caută bărbaţii

Gemeni

Vorbaretul Gemeni te va fenta de foarte multe ori, iar tu nu vei avea habar ce se petrece exact intre voi. Daca iti faci griji ca nu mai exista pasiune intre voi, nu trebuie decat sa gasesti cateva metode prin care sa-i captezi atentia. Fa-l curios, provoaca-l, propune-i cateva jocuri de natura sexuala, in mod sigur il vei face dornic de mai mult. 

Citeşte continuarea pe Ele.ro.