Horoscop: Află cum stai cu dragostea în iulie 2015

HOROSCOP. Iulie 2015 nu este o lună lipsită de tensiuni. Careul în T pe care îl formeaza Marte şi Mercur (aflaţi în Rac) cu Uranus (în Berbec) şi cu Pluto (în Capricorn) poate aduce foarte multe conflicte, în special în zona sentimentală.

RomaniaTV.net
25 iun. 2015, 10:19
Horoscop: Află cum stai cu dragostea în iulie 2015

Exista posibilitatea sa iasa la suprafata probleme mai vechi sau sa aiba loc cateva evenimente care pot schimba complet cursul relatiilor. Unii nativi se pot astepta la evolutii neasteptate, in timp ce altii isi vor confrunta demonii. 

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul dragoste, citeste horoscopul lunii iulie 2015: 

Berbec

Sufletul ti-e invadat de emotii in aceasta luna, iar inima ti-e avida de afectiune. Vrei sa petreci cat mai mult timp in compania persoanei iubite si ai vrea ca povestea voastra de dragoste sa nu se termine niciodata. Se pot intampla multe lucruri importante in viata ta si exista chiar posibilitatea unei propuneri in casatorie. Asadar, vei avea numeroase motive de bucurie. Incearca totusi sa iti pastrezi capul pe umeri.

Horoscop: Top 5 zodii obsedate de operaţii estetice

Taur

Saturn a ajuns iar in casa cuplului Taurului, ceea ce inseamna ca te poti confrunta cu unele probleme in ce priveste viata sentimentala. Nu iti faci griji, vor fi trecatoare si sunt sanse sa ajungi foarte repede la originea lor. Vei avea tendinta de a reprosa sau critica si sa fii mai agresiva decat de obicei fata de persoanele dragi. Cu toate acestea, Venus va salva multe situatii si te va ajuta sa ai armonie in viata sentimentala.

Horoscop iulie 2015: Care este cea mai norocoasă zi a ta din această lună? O zodie îşi poate găsi jumătatea

Gemeni

Venus iti da tarcoale in aceasta luna si te ajuta sa ai mai multa senzualitate. Este o perioada buna pentru tine, in care vei tine cont de dorintele inimii. Exista posibilitatea sa ai parte de nopti pline de pasiune sau sa incepi o noua relatie. Poate ca o veche iubire va prinde din nou viata sau poate ca problemele actuale vor fi rezolvate mult mai usor. Cert este ca trebuie sa te bucuri din plin de aceasta luna. 

Citeşte continuarea pe ele.ro.