Horoscop: Afla cum stai cu dragostea în luna decembrie 2014

Decembrie 2014 poate aduce foarte multe lucruri noi în viaţă unor nativi sau îi poate ajuta pe alţii dintre ei să restabilească legaturi mai vechi, în special la nivel sentimental.

26 nov. 2014, 09:19
Horoscop: Afla cum stai cu dragostea în luna decembrie 2014

Hotararile nu trebuie luate in graba, sfaturile primite de la persoanele mai in varsta nu trebuie ignorate, iar trecutul nu ar trebui sa afecteze foarte mult viata prezenta.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul dragoste in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii decembrie 2014:

Berbec

Luna decembrie le va aduce Berbecilor foarte multe sanse in ce priveste viata sentimentala, exista posibilitatea unei iubiri la distanta sau se poate vorbi chiar despre casatorie in cazul anumitor nativi. In a doua parte a lunii, viata de cuplu se va impleti foarte bine cu cea profesionala.

Taur

Taurii vor putea rasufla usurati, dupa ce Saturn paraseste casa cuplului, ceea ce inseamna ca acesti nativi vor scapa de tensiune. Daca viata in doi va mai fi marcata de cateva momente dificile, nativii care nu si-au gasit inca perechea vor putea avea parte de experiente de neuitat si de iubiri implinite.

Gemeni

Este o perioada a erotismului, Gemenii isi vor putea exprima sentimetele fata de persoana iubita si vor experimenta lucruri noi. Mercur, Venus si Soarele formeaza un aspect armonios, iar Uranus va electriza viata sexuala a acestor nativi. Cu alte cuvinte, decembrie 2014 pare a fi perfecta pentru orice fel de experienta sexuala sau sentimentala.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.