Horoscop: Află cum stai cu dragostea în luna noiembrie 2014

Luna noiembrie 2014 are un potenţial foarte mare de a aduce schimbări în viaţa noastră. Evenimentele astrale din această perioadă vor fi favorabile multor nativi, ceea ce înseamnă că aceştia vor lua cu uşurinţă decizii de viitor.

30 oct. 2014, 08:54
Horoscop: Află cum stai cu dragostea în luna noiembrie 2014

Foarte multe persoane vor simti nevoia sa-si vindece sufletul, sa uite de experientele neplacute de care au avut parte in trecut si sa faca un pas in fata in relatia actuala.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2014:

Berbec

Prima parte a lunii nu este foarte buna pentru nativii zodiei Berbec, principala vinovata fiind Venus, planeta iubirii. Asadar, te vei confrunta cu blocaje in aceasta perioada, iar viata de cuplu nu va fi prea roz. Totusi, in partea a doua a lunii, Venus va spori sansele la fericire, ceea ce inseamna ca poti fi mai optimista.

Citeşte şi Horoscop: Cumpenele tale în luna noiembrie, în funcţie de zodie

Taur

Taurii au foarte mare nevoie de atentie si de iubire in aceasta perioada, iar asta se datoreaza pozitiilor pe care le vor avea Venus si Mercur. Asadar, in aceasta perioada cauti afectiune si intelegere, esti deschisa la noi relatii sau incerci sa remediezi problemele pe care le ai in viata de cuplu.

Citeşte şi Horoscopul defectelor: Ce îi sperie pe bărbaţi la femei

Gemeni

Comunicarea va fi principala ta arma de seductie in aceasta perioada. Vei avea o viata linistita, armonioasa, iar iubirea poate atinge cote maxime. Desi prima parte a lunii nu este foarte buna pentru Gemeni, in a doua parte a lunii lucrurile se vor rezolva cu usurinta, iar tu te vei bucura de toata atentia sexului opus.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.