Horoscop: Află dacă este o fată rea sau bună, în funcţie de zodia ei

Felul în care o femeie se poartă cu tine în primele întâlniri poate fi înşelător. Totuşi, dacă îi ştii zodia poţi afla dacă este o fată rea sau bună.

02 sept. 2014, 11:29
Horoscop: Află dacă este o fată rea sau bună, în funcţie de zodia ei

BERBEC

Esti un om bun, care isi ajuta semenii in mod voluntar. Nici nu trebuie sa iti ceara cineva sprijinul pentru ca tu ai un simt aparte care te conduce spre cei aflati in nevoie. Esti tandra, sincera si nu porti niciodata ura. Cu toate astea, cand ti se pare ca se savarseste o nedreptate devii dictatoriala, chiar agresiva, atat verbal, cat si fizic, scrie Acasa.ro.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în prima săptămână din septembrie

TAUR

Cand e vorba de rautate, nu exista zodie care sa impunga mai tare decat o face Taurul cu coarnele-i mari! Cine te face sa vezi rosu in fata ochilor a incurcat-o pentru ca ii vei purta ranchiuna cat traiesti. In fapt, nu esti pe atat de rea precum vrei sa pari. Esi mai degraba marinimoasa si rabdatoare. Asta pana te calca cineva pe coada.

GEMENI

Cine a apucat sa intre in gura ta nu mai iese viu sau cel putin iese sifonat rau. Esti in stare sa speculezi nimicuri si sa distrugi totul in cale in cateva cuvinte. Esti impulsiva si poti deveni usor isterica. Insa in adancul inimii tale efervescente esti amabila si saritoare si cauti concilierea.

Citeşte şi HOROSCOP: Septembrie aduce un nou început pentru fiecare zodie. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

RAC

Intr-o prima faza esti timida si supusa, insa cine intra pe mana ta poate sa isi ia adio de la liniste. Pentru ca esti cicalitoare, capricioasa si mofturoasa, nu iti castigi usor simpatia celorlalti. Din fericire, cei dragi ajung sa iti cunoasca si latura pozitiva, mai exact sensibilitatea si daruirea neconditionata pentru toti cei pe care ii iubesti.

Citeşte continuarea pe Acasa.ro.