Horoscop: Afla de ce barbat trebuie sa fugi, in functie de zodia lui

Cu bune sau cu rele, barbatii ne sunt indispensabili, insa ce te faci daca peste unele defecte nu poti sa treci sub nicio forma, ba chiar iti fac viata un calvar? Afla care sunt partile negative pe care le poti intalni la un partener si vezi care este cel de care trebuie sa fugi!

RomaniaTV.net
25 oct. 2014, 15:50
Horoscop: Afla de ce barbat trebuie sa fugi, in functie de zodia lui

Berbec

Egoist din fire, barbatul din zodia berbecului uita de multe ori sa puna, in pat, placerea partenerei pe primul plan. Daca va primi din partea ta un feedback negativ, va fi furios si in loc sa se gandeasca la strategii de imbunatatire, se va incapatana sa se razbune.

De asemenea, barbatul berbec te va exaspera cu problemele lui de atentie pentru ca nu se poate concentra la mai multe lucruri in acelasi timp.
Taur
Barbatul taur te va exaspera cu obiceiul lui de a fi foarte risipitor si mandru. Oricat ve incerca, nu-l vei putea schimba pentru ca taurul nu este deloc flexibil.

In pat, este lipsit de inventivitate si isi pierde rapid interesul dupa ce cucereste o femeie. Ca si cum nu ar fi de ajuns, taurul obisnuieste sa le povesteasca prietenilor detalii din viata voastra intima.
Gemeni
Barbatul din zodia gemenilor este cerebral si obisnuieste sa se concentreze prea mult asupra detaliilor. Este dornic de experiente noi asa ca infidelitatile vor fi la ordinea zilei. In plus, este un maniac al controlului, vorbeste mult si te va exaspera contrazicandu-te pentru orice fleac.
Citeşte continuare pe ele.ro