HOROSCOP AMOROS: Cea mai bună zodie în dragoste este…

Atunci când sunt îndrăgostiți, sunt cei mai sensibili dintre toate semnele zodiacale. Extrem de intuitivi, ei caută o dragoste romantică și au nevoie de un suflet care să le fie mai mult decât jumătate. Află din acest articol ce zodie este considerată cea mai bună în dragoste potrivit yve.ro!

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 11:14
HOROSCOP AMOROS: Cea mai bună zodie în dragoste este…

Peștii iubesc să … iubească. Practic, este în natura lor să facă acest lucru. Acest semn zodiacal este foarte emotiv și sensibil și tinde să fie foarte altruist. Ei își pun adesea nevoile partenerilor deasupra nevoilor proprii. Acest lucru poate deveni periculos în cazul în care relația nu este una sănătoasă pentru ei. Dacă iubești un nativ din această zodie, fii foarte blând și cinstit cu acesta. Peștii se bazează în totalitate pe loialitate și devotament, iar sensibilitățile lor trebuie să fie onorate și prețuite. De asemenea, iubesc ideea de familie și de unitate, acesta constituind cel mai mare vis al lor.

Atunci când un nativ din zodia Pești îți spune că te iubește, vei ști că o face din tot sufletul. Din cauza faptului că le este teamă să nu fie răniți, Peștii își aleg cu atenție cuvintele și vor să fie siguri că ceea ce simt este real. Ei nu vor trece la declarații prea siropoase dacă nu vor simți acele lucruri. Însă, când în sfârșit reușesc să fie confortabili în prezența persoanei iubite și să se deschidă, ei vor dori să arate tot ce este mai bun la ei.

Grija pentru partenerul alături de care trăiesc este iarăși un alt aspect demn de menționat în ceea ce privește Peștii îndrăgostiți. Ei sunt capabili să satisfacă fiecare poftă a persoanei iubite. Vor încerca să îi ofere afecțiunea și protecția de care are nevoie, fără a cere nimic în schimb.  Sunt dispuși să renunțe la orice aveau plănuit înainte dacă persoana iubită are nevoie de ajutorul lor în acele momente.

Din cauza intuiției lor profunde, Peștii pot părea puțin paranoici. Ei citesc dincolo de cuvinte și reușesc să intuiască sentimentele altor persoane fără ca acestea să fie verbalizate neapărat. Este aproape inutil să încerci să-i induci în eroare, deoarece ei își vor da seama de acest lucru, iar încrederea pe care o aveau în tine cu siguranță va dispărea. De aceea, trebuie să ai mare grijă în relația cu un nativ din zodia Pești, iar dacă totul merge așa cum trebuie, vei ajunge să profiți de avantajele pe care o relație cu acest semn zodiacal le aduce.

Peștii sunt semne de apă și uneori pot fi considerați destul de zbuciumați. Acest lucru se datorează ezitării lor de a se deschide, deoarece instinctiv își dau seama că, odată ce se deschid, inima lor este predată în mare măsură partenerului lor, iar șansele de a fi răniți se măresc. Totuși, atunci când ajung să se apropie suficient de mult de partener, orice barieră va fi înlăturată și se vor folosi de toate mijloacele de care dispun pentru a face ca acea relație să funcționeze pe termen lung.