Horoscop amoros pentru săptămâna 19-25 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 19-25 iunie 2017.

20 iun. 2017, 07:32
Horoscop amoros pentru săptămâna 19-25 iunie

Berbec

A venit momentul sa faci acel ceva pe care il amani de atat de multa vreme. S-ar putea sa te simti descurajat, confuz, insa cu cat amani mai mult, cu atat mai greu va fi pentru tine. Trebuie sa ai curajul sa rezolvi aceasta problema.

Taur

Schimbari in relatia de cuplu care iti vor oferi o noua perspectiva in exprimarea de sine. Indiferent de schimbarile care se vor petrece, acestea nu vor fi bruste si iti vor lasa timpul necesar sa te obisnuiesti.

Gemeni

Te bucuri de energie si vitalitate, esti pregatit sa accepti provocari de care pana acum te fereai. Increderea de sine este la cote inalte, ai curajul sa actionezi si sa mergi mai departe indiferent de rezultat.

Rac

Nu este indicat sa iei nicio decizie in ceea ce priveste relatia de cuplu. Traversezi o perioada confuza in care ai tendinta sa exagerezi lucrurile. Comunicarea se afla si ea pe cea mai de jos treapta posibila.

Leu

O saptamana frumoasa, fara evenimente glorioase, insa bucuriile mici sunt cele care fac viata frumoasa. Comunici bine cu partenerul de cuplu, petreceti timp impreuna si cimentezi putin cate putin relatia.

Fecioara

Munca sau angajamentele care aduc bani in cont interfereaza cu timpul pe care il petreci cu partenerul de cuplu. Acest lucru poate sa nemultumeasca persoana iubita. Urmareste semnalele pe care ti le trimite si incearca sa-ti ajustezi programul.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro