HOROSCOP APRILIE 2015: Află ce îţi rezervă astrele pe plan sentimental

HOROSCOP APRILIE 2015: Află ce îţi rezervă astrele pentru luna aprilie în dragoste, carieră, sănătate şi nu numai!

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 11:39
HOROSCOP APRILIE 2015: Află ce îţi rezervă astrele pe plan sentimental

HOROSCOP APRILIE 2015 BERBEC: ESTI PUS LA INCERCARE

Luna aprilie este o luna favorabila dezvoltarii personale, dar si a evolutiei relatiilor pe care le ai cu oamenii cu care interactionezi. Incerci cu orice pret sa demonstrezi celor din jur ca nu iti pasa ce cred, insa stii prea bine ca lucrurile nu stau chiar asa. Un test important iti va pune relatia de cuplu la incercare in jurul zilei de 4 aprilie.

E posibil ca relatia voastra sa pice testul, insa daca asta se intampla, atunci nu erati meniti sa fiti impreuna. Pe de alta parte, daca treceti amandoi testul si ramaneti impreuna, ar trebui sa invatati urmatoarea lectie: nu sunteti dusmani, ci faceti parte din aceeasi echipa! Incepand cu data de 18 aprilie toate lucrurile incep sa se intample exact dupa placul inimii tale. Orice dorinta iti vei pune in aceasta perioada ti se va indeplini!

Citeşte şi  HOROSCOP APRILIE 2015: Citeşte previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP APRILIE 2015 TAUR: E MOMENTUL SA STRALUCESTI

Secretele nu iti priesc si acest lucru se va confirma o data in plus in jurul zilei de 4 aprilie. Fie ca ai tinut chiar tu un secret, fie ca cei din jur s-au ferit de tine si au omis sa iti spuna ceva, in aceasta perioada adevarul va iesi la iveala. Acesta insa te va elibera, chiar daca la inceput va veni la pachet cu suferinta. Data de 11 aprilie vine cu castiguri financiare pe care le asteptai de ceva timp.

Nu te zgarci intrucat norocul pe care il ai pe plan financiar va dura pana pe 7 mai. Abia dupa 18 aprilie iti vei reveni dupa situatia neplacuta cu care vei incepe luna, simtindu-te de-a dreptul eliberata de durerosul adevar. Vei invata o lectie de pret si apoi vei straluci din toate punctele de vedere.

Horoscop financiar aprilie 2015: Ce zodii au noroc la bani

HOROSCOP APRILIE 2015 GEMENI: TOTUL E POSIBIL!

La inceputul lunii e posibil sa apara ceva probleme pe plan sentimental. Daca nu esti implicata intr-o relatie serioasa, ci ai numai o aventura, aceasta se va incheia imediat dupa 4 aprilie. Incepand cu 11 aprilie, toate lucrurile merg chiar mai bine decat ti-ai fi putut imagina. Ai mai multa incredere in tine si sarmul tau cucereste pe toata lumea.

E momentul oportun pentru o schimbare de look. In ceea ce priveste viata ta sociala, o schimbare majora va interveni. Te vei alatura unui grup de prieteni si vei participa la mai multe evenimente si petreceri ca niciodata. Simti ca detii controlul asupra vietii tale si totul pare sa fie posibil!

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.