HOROSCOP APRILIE 2017: Cum stai cu banii în această lună

HOROSCOP APRILIE 2017: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

30 mart. 2017, 07:30
HOROSCOP APRILIE 2017: Cum stai cu banii în această lună

BERBEC

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în luna aprilie. Şansele de câştig cresc considerabil, însă nu fără să faci ceva în acest sens. Te preocupă banii şi ai face tot ce poţi pentru a-ţi creşte veniturile, chiar dacă asta înseamnă să îţi sacrifici viaşa personală. Nu vei obţine nimic cu uşurinţă, aşa că înarmează-te cu răbdare şi pregăteşte-te pentru luptă!

TAUR

Nu vei reuşi să obţii mai mult luna aceasta dacă nu eşti dispusă să te schimbi. E nevoie de mai multă autoritate din partea ta în domeniul în care activezi, altfel nimeni nu te va lua în serios. Ideile tale sunt bune, însă dacă nu ai curaj să ţi le expui aşa cum trebuie, ele nu vor avea nicio şansă de a ajunge realizabile. Situaţia financiară este delicată, cu cât aşteptările sunt mai amri, cu atât îţi va fi mai dificil să faci faţă! 

GEMENI

Nu este exclus ca luna aceasta să se înfiripe ceva între tine şi un coleg de serviciu, dar asta nu îţi va aduce prea multe beneficii pe plan profesional. Puterea de concentrare îţi va scădea, iar munca alături de acea persoană se va îngreuna. Dacă vrei totuşi să dai o şansă acestei relaţii, este foarte important să separi aceste două planuri ale vieţii tale. Situaţia ta financiară nu îşi permite niciun risc din partea ta.

RAC

Se anunţă veşti bune pe plan profesional şi financiar în luna aprilie, ai mari şanse de a evolua şi de a ţi se mări veniturile. Pentru a reuşi să avansezi, trebuie să faci o schimbare radicală în ceea ce priveşte munca sau afacerile în care eşti implicată. Fie că e vorba de mărirea echipei sau de munca în grup, cert este că lucrurile nu mai pot rămâne aşa. Chiar dacă va fi dificil, eforturile vor merita din plin!

Citeşte mai multe pe eva.ro