Horoscop aprilie 2017: Venus şi Marte sunt retrograde, încă o lună dificilă pentru multe zodii

Horoscop aprilie 2017. Încă o lună dificilă. Să tragem adânc aer în piept, fiindcă aprilie 2017 s-ar putea să ne dea de furcă cel puțin la fel de mult ca martie, dacă nu chiar mai mult. Rămâne valabilă în continuare alerta de conflicte, revolte, violențe, accidente, cataclisme naturale, turbulențe politice și financiar-economice ș.a.md, despre care am tot vorbit în ultimele luni.

22 mart. 2017, 13:10
Horoscop aprilie 2017: Venus şi Marte sunt retrograde, încă o lună dificilă pentru multe zodii

Horoscop aprilie 2017. Venus este în continuare retrogradă până pe 15 aprilie 2017 și se află în cea mai mare parte a lunii (3-28 aprilie) în Pești. Peștii sunt semnul ei de exaltare, deci poziționarea ar trebui să fie bună, iar reluarea mersului direct, după șase săptămâni de retrogradare, ar trebui să ne bucure.

Numai că, în mersul ei dus-întors, Venus formează două careuri exacte cu Saturn (unul pe 8 și altul pe 21 aprilie), ceea ce nu este deloc îmbucurător. De fapt, Venus și Saturn se află într-un careu strâns pe tot parcursul lunii aprilie 2017. Așadar relațiile, indiferent de natura și nivelul lor (personal, public, internațional), sunt predispuse la tensiuni, frustrări și blocaje aproape toată luna aprilie.

Horoscop aprilie 2017. Și asta nu e tot. Mercur se află și el în ciclul retrogradării, fiind efectiv retrograd între 10 aprilie și 3 mai. În plus, în primele două decade din aprilie Mercur se află în același semn cu Marte, iar în ultima decadă se află în conjuncție cu Uranus. Iar Marte și Uranus sunt cele mai agitate planete din sistemul solar, care au un talent grozav de a genera situații de criză.

Așadar, în aprilie 2017 e rost de probleme de comunicare, erori de judecată, decizii pripite, socoteli greșite, lipsă de concentrare, coordonare defectuoasă a mișcărilor și lipsă de îndemânare, risc mărit de accidente la drum sau de incidente rezultate din proasta mânuire a obiectelor, a instrumentelor ori a aparaturii, neplăceri legate de acte și documente, neînțelegeri și certuri.

Horoscop aprilie 2017. Într-un context astral atât de agitat, pe ce ne putem baza în aprilie 2017? Pe un trigon Marte-Pluto și pe un trigon Soare-Saturn, adică pe determinare și perseverență. Destul de puțin, mai ales că atât Saturn cât și Pluto încep să retrogradeze în aprilie.

Horoscop aprilie 2017. Jupiter se află în continuare, până în toamnă, în casa relaţiilor Berbecului, insuflându-ţi o mare capacitate de dăruire, dar şi nevoi şi aşteptări afective pe măsură.

În aprilie 2017 Soarele, stăpânul casei erotismului Berbecului, se află chiar în Berbec, ceea ce indică vigoare sexuală şi avânt romantic.

Conjuncţia pe care Soarele o face cu Uranus te îndeamnă către noi experimente şi poate să îți aducă surprize, în timp ce opoziţia Soare-Jupiter îți sporeşte foamea relaţională, dându-i proporţii pantagruelice.

Citeste mai mult pe eastrolog.ro