HOROSCOP APRILIE 2018: Zodii care îşi schimbă viaţa radical în luna următoare

In luna aprilie trei nativi din zodiac vor avea parte de schimbari la 180 de grade. Afla daca te numeri printre ei si in ce fel se schimba viata celor trei zodii.

10 mart. 2018, 13:43
HOROSCOP APRILIE 2018: Zodii care îşi schimbă viaţa radical în luna următoare

Capricorn

Anul 2018 pare a fi un an mai linistit pentru Capricorni, insa asta e doar prima impresie. Au parte de o perioada de repaus, dupa ce au avut o perioada in care s-au lovit de tot felul de probleme.

Le aduce un mic zbucium sufletesc (o despartire dureroasa), in vara, insa in mare, acest an va fi unul bun pentru Capricorni, plin de liniste si pace.

Rac

Pentru Raci, anul 2018 vine cu schimbari uriase. Se poate pune problema de o noua relatie, o noua cariera si chiar un nou camin. Toate aceste bucurii vin dupa o perioada in care Racul a fost nevoit sa faca multe compromisuri si sa suporte multa suferinta si umilinta, chiar si din partea celor apropiati.

Nativul din Rac este hotarat sa-si traiasca viata asa cum isi doreste, avand in fata un destin de aur, cel putin in anul 2018.

Balanta

Va fi un an exploziv si pentru Balante, in ceea ce priveste relatia sa cu lumea. Relatiile sociale vor exploda la propriu. Vor avea parte de pietenii facute si desfacute, multe iesiri, tensiune, adrenalina, drame, fericire, excursii. In 2018 totul decurge la mare viteza pentru Balante, acestea neavand timp sa cantareasca lucrurile.