Horoscop arboricol: Tu ce copac esti?

Astrologia conventionala este formata din semne ce reprezinta animale mai mult sau mai putin fioroase. Va prezentam o varianta “vegetala” a horoscopului. Afla ce copac esti, potrivit zodiacului arboricol.

29 aug. 2015, 18:23
Horoscop arboricol: Tu ce copac esti?

Mar – Dragoste
Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie
Incantator, atractiv, cu o aura placuta, este o fire aventuroasa, careia ii place flirtul, este sensibil si intotdeauna indragostit. Vrea sa iubeasca si sa fie iubit, este un partener tandru si credincios. Foarte generos, cu talente stiintifice. Traieste in prezent, ii place sa filosofeze.

Frasin – Ambitie
Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie
Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambitios, inteligent si talentat. Nu-i plac criticile si obisnuieste sa se joace cu focul. Este o persoana de incredere, credincioasa si un partener de viata prudent, care actioneaza mai mult dupa ce-i dicteaza creierul decat dupa ce-i spune inima.

Fag – Creativitate
Date: 22 decembrie
Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Isi organizeaza cu grija viata si cariera, este materialist, strangator, nu risipeste banii. Nu se implica in actiuni riscante daca nu are ceva de castigat, are grija de corpul sau, este un companion excelent si un lider performant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO