Horoscop astăzi 23 aprilie 2014: Bugetul s-a terminat, încep calculele. Ce se întâmplă în dragoste

Horoscop astazi 23 aprilie 2014: Ce au rezervat astrele pentru miercuri, 23 aprilie, pentru fiecare zodie. 

22 apr. 2014, 13:28
Horoscop astăzi 23 aprilie 2014: Bugetul s-a terminat, încep calculele. Ce se întâmplă în dragoste

Horoscop 23 aprilie 2014 – Berbec

E ciudat modul in care cei din jur te completeaza, de parca aceleasi persoane au si un efect stimulativ asupra ta, dar si de piedica. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astazi, ci vei resimti tot ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi, dar poate e bine sa mai fii tras si de maneca in avantul tau, ca sa nu gresesti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, asadar, dar nu-ti pierde energia pozitiva cu care ai pornit la drum, deci tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad diferit lucrurile.

Horoscop 23 aprilie 2014 – Taur
Esti un colaborator de nadejde care sare cu placere in ajutorul celorlalti ori de cate ori este solicitat. Daca lumea apeleaza la tine e semn ca ti se recunoaste superioritatea, valoarea si autoritatea in anumite domenii, pentru ca nimeni nu-ti contesta experienta. Ai cativa ani mai mult decat cei care bat azi la usa ta, tocmai de aceea iti oferi serviciile cu maturitate si seriozitate, constient ca ceilalti chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o placere sa poti fi de folos si, mai ales, sa ti se respecte indrumarile.

Horoscop 23 aprilie 2014 – Gemeni
E foarte stimulativ anturajul in care te afli azi, pentru ca te ambitioneaza sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa nu astepti, sa actionezi acum si aici, pentru ca acesta e momentul perfect pentru o initiativa de zile mari. Detii toate resursele pentru a reusi ce ti-ai propus si ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te imping de la spate si isi aduc si contributia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleasi, dar, unindu-va cu totii fortele, ritmul va creste, inaintand impreuna spre reusita!

Horoscop 23 aprilie 2014 – Rac

Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta. Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste masura si nici nu crede in promisiuni de castig deocamdata iluzorii.

Horoscop 23 aprilie 2014 – Leu
Daca singur nu stii ce trebuie facut intr-o situatie complicata, calca-ti pe mandrie si accepta ajutorul sincer al celor care iti stau alaturi, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio rusine sa recunosti ca nu stii, nu poti, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situatii similare si nu te incapatana inutil sa te descurci de unul singur, cand exista sigur cineva alaturi care detine solutia care ti se potriveste perfect in cazul de fata. Ai putea rezolva mult mai repede problema care te framanta daca ai intreba un prieten, dar cel mai greu e sa recunosti ca exista o problema, totusi.

Horoscop 23 aprilie 2014 – Fecioara
Nu te simti bine in mediul in care te afli azi, ci gandul tau e in cu totul alta parte. Daca ar depinde de tine, ai fugi din acel loc in care planeaza boala, tristetea, saracia, pentru ca te influenteaza negativ mult prea tare, incat iti va strica si tie ziua. Esti o fire impresionabila, ca atare povestile celor din jur – care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar bun de plans – te vor atinge rapid la coarda sensibila. Nu ai nevoie de asa ceva, pentru ca ai si tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie sa accepti sa te impovareze si cu ale lor. Iesi din acest mediu!

Horoscop 23 aprilie 2014 – Balanta
Conflictele dintre generatii se pornesc de la orice, dar noroc ca esti tu acolo ca sa-i asezi la masa tratativelor si a-i ajuta – sau obliga – sa ajunga la un compromis. Adevarul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru impartial asa ca tine pentru a judeca la rece situatia si a oferi o solutie care sa multumeasca ambele tabere. Sigur exista o cale de mijloc de care pot profita si unii si altii, dar, pentru ca fiecare o tine pe a sa, nimeni nu o gaseste. De aceea esti tu de fata, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabila, reciproc avantajoasa, pe cale amiabila.

Horoscop 23 aprilie 2014 – Scorpion
Tu nu ai curaj sa spui stop unei situatii care nu mai poate continua in acelasi mod. Exista altcineva alaturi de tine care ofera o solutie mai buna in situatia de fata. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tau, e sa recunosti ca e solutia optima. Ceva iti spune ca e jenant pentru reputatia ta sa recunosti ca nu stii ce trebuie facut, dar daca ideea sosita de la aceasta persoana cu mai multa experienta e buna, nu strica sa o apreciezi sincer si sa o pui in practica. Nu poti fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare data; mai exista si altii deasupra ta!

Horoscop 23 aprilie 2014 – Sagetator
Stai cu ochii si urechile indreptate la persoana care apare azi in calea ta, pentru ca el se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Cariera ta poate cunoaste un punct de apogeu, ce are la baza o lectie primita de la cei mai intelepti, mai experimentati, care au trecut deja prin situatia in care te afli. Ai multe de invatat de la acel om, ba chiar e o onoare sa te afli in compania sa si sa-ti impartaseasca din ceea ce stie. Tine minte povetele sale, informatiile pe care ti le ofera, experienta pe care o expune acum prin exemplu personal, deoarece vei deveni si tu ca el, candva!

Horoscop 23 aprilie 2014 – Capricorn
Chiar daca e agitatie mare in jurul tau si parerile vehiculate par sa se bata in cap, vei descoperi intr-o zi ca era necesara aceasta lupta de idei. Tocmai prin varietatea lor si prin energia emanata de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru ca fiecare isi va pune mai intens mintea la contributie pentru a ajunge la o solutie. Nu privi discutiile cu ceilalti ca pe un atac la persoana, ci ca pe o provocare ce are ca scop gasirea unei solutii care sa multumeasca pe toata lumea, dar trebuie sa fii constient ca o vreme spiritele vor fi mai incinse!

Horoscop 23 aprilie 2014 – Varsator
Joci un rol important in mediul in care te afli azi, de parca tu ai fi capul tuturor actiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune solutii. Ti se recunoaste astfel superioritatea in plan intelectual, pentru ca ai acumulat multe informatii pe care iata, ai acum ocazia de a le arata si a le valorifica la maxim. Poti sa fii mandru de tine, si mai ales sa fii multumit ca lumea asculta si urmeaza sfaturile tale. Esti cu un pas inaintea celor care te urmeaza intocmai, pentru ca tu stii exact ce trebuie facut si nu vei ezita sa-ti expui punctul de vedere cu argumente rationale bine sustinute.

Horoscop 23 aprilie 2014 – Pesti
Abia astepti ca planurile care se prefigureaza acum la orizont sa devina realitate, pentru ca suna foarte promitator. De aceea te implici trup si suflet, cu pasiune si cu sperante mari, convins ca totul va iesi excelent in cele din urma. Rabdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belsug, deci e doar o chestiune de timp si de efort pana vei ajunge la capat. Daca exista ceva de care sa te agati, care sa te motiveze si sa te traga in sus si daca mai e si ceva de castigat, nimic nu te va opri si nu-ti va taia avantul, deci profita din plin de ambitia si energia pozitiva care te cuprinde. Cat timp interesul ramane viu si cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!

Horoscop zilnic 23 aprilie 2014 furnizat de Acvaria