Horoscop Astrocafe.ro pentru săptămâna 05-11 decembrie 2016

Vă prezentăm horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 05-11 decembrie 2016.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 08:08
Horoscop Astrocafe.ro pentru săptămâna 05-11 decembrie 2016

Berbec

O saptamana in care iti evaluezi posibilitatile de evolutie si atingere a unor scopuri. Pentru asta, va fi nevoie sa iei niste decizii care implica respectarea unor norme, a unor pasi si poate chiar a unor reguli. E nevoie de un cadru clar in care sa functionezi de acum si e nevoie de o mai mare disciplina in tot ce faci. Se pare ca devii dintr-odata foarte responsabil.

Surprize pot veni din cercul de prieteni, acolo se intampla tot felul de lucruri neasteptate si e nevoie sa te adaptezi din mers si sa accepti ca nu poti controla nimic. Totusi, unele invitatii pe care le primesti sau prezenta la la un eveniment inedit, pot aduce idei noi si inspiratie in viata ta. Nu incerca sa controlezi lucrurile sau sa fortezi vreun deznodamant, cel putin pana joi. Dupa aceea poti interveni, poti lua niste decizii radicale, de altfel e posibil sa fii fortat cumva de imprejurari sa faci asta, si poti sa-ti schimbi in bine traiectoria sub diverse aspecte, cu ceva efort si costuri, dar cu satisfactia ca ai fost autentic.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 4-10 decembrie 2016: Schimbări importante, CUMPENE pentru multe zodii

Taur

O saptamana interesanta, care creeaza niste furtuni si te provoaca sa gasesti noi puncte de echilibru. Iesind din zona de confort, parasind obiceiul de a sta si a astepta, pur si simplu vei fi nevoit sa actionezi in momentul prezent si sa iei niste decizii clare, ferme, prompte.

Mai ales sub aspect profesional, dar si in ce priveste afacerile si chestiunile financiare, e momentul sa pui in ordine lucruri, sa regandesti strategii, sa vezi ce ai de reglat si cu cine, unde exista fisuri de comunicare cu posibili parteneri de afaceri. Daca ai lucruri nerezolvate care tin de zona juridica sau de niste tranzactii ori acorduri banesti, acum e momentul sa gasesti solutiile pentru a le clarifica si rezolva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO