Horoscop: Au cel mai rău suflet. Zodiile de care trebuie să te fereşti

În fiecare dintre noi există o tendinţă de a face rău, numai că la unii este mai pronunţată şi din cauza faptului că nu reuşesc să se abţină sau să se controleze, se poate spune despre ei ca sunt oameni cu suflet rău. Îşi doresc aproape instinctiv să facă rău celor din jur, într-o oarecare măsură.

RomaniaTV.net
11 mai 2016, 08:26
Horoscop: Au cel mai rău suflet. Zodiile de care trebuie să te fereşti

Fecioara

Fecioara este ironica si critica la adresa celorlalti, iar lipsa sa de tact o face sa isi piarda mintile. Devine periculoasa atunci cand este provocata, dar si ataca la cel mai mic semn de lipsa a naturaletii si a sinceritatii, fiindca uraste ipocrizia si falsitatea.

Uneori isi doreste din tot sufletul sa le faca rau celor din jurul sau si este capabila sa ticluiasca unele dintre cele mai ticaloase planuri. E in stare sa provoace catastrofe doar pentru a-i distruge pe cei care i-au gresit sau care crede ea ca au avut intentii ascunse.

Citeşte şi  Horoscop: De ce eşti încă singur(ă), în funcţie de zodie

Leu

La concurenta cu Fecioara este Leul. Nativii acestei zodii fac si ei rau in mod gratuit. Nici macar nu realizeaza atunci cand arunca vorbe grele, care jignesc.

Se crede cel mai frumos, cel mai bun, cel mai destept si priceput si va pune voit in inferioritate pe oricine incearca sa ii atace pozitia de lider. Are o fire cu adevarat diabolica si poate fi periculos din cauza faptului ca este inteligent incat sa stie cand si cu ce sa atace pentru a face rau.

Citeşte continuarea pe ele.ro