HOROSCOP AUGUST 2015: Cumpenele tale în această lună

HOROSCOP AUGUST 2015: Nativa din Berbec este tentată să flirteze cu bărbaţii din jurul ei, acest lucru cauzându-i grave probleme în viaţa de cuplu.

30 iul. 2015, 03:25
HOROSCOP AUGUST 2015: Cumpenele tale în această lună

HOROSCOP AUGUST 2015 LEU:

Nu traversezi o perioadă prea bună a vieţii tale, însă nu trebuie să exagerezi cu drama. 

Nu îţi merge bine pe niciun plan, aşa că mobilizează-te şi fă o schimbare. Pe plan personal vor exista certuri între tine şi iubitul tău din cauza faptului că nu îţi poţi măsura cuvintele şi criticile, iar pe plan profesional vei avea parte de multă agitaţie şi stres.

HOROSCOP AUGUST 2015 FECIOARĂ:

Eşti din ce în ce mai nemulţumită de relaţia în care eşti angajată şi ai tendinţa de a spune stop destul de frecvent. 

Nu îţi duci ideile până la final, iar această stare de incertitudine te agita atât pe tine, cât şi pe iubitul tău. Fii atentă şi la bani, există riscul să ai unele pierderi semnificative!

HOROSCOP AUGUST 2015 BALANŢĂ:

Unele probleme de sănătate îţi pot da bătăi de cap în această perioadă, însă nu este atât de grav precum pare. 

Acordă o atenţie deosebită afecţiunilor mai vechi pentru că pot reapărea atunci când te aştepţi mai puţin. Sentimental eşti destul de instabilă şi nu ştii ce vrei de la viaţă.

HOROSCOP AUGUST 2015 SCORPION:

Eşti pusă pe schimbări luna aceasta şi e posibil să treci printr-o despărţire amoroasă, însă toate se vor întâmpla doar dacă vrei tu acest lucru. 

Chiar dacă va fi greu, vei simţi efecte pozitive pe parcurs. Nu eşti prea energică, însă nu vei întâmpina probleme de sănătate.

HOROSCOP AUGUST 2015 SĂGETĂTOR:

Dacă pe plan sentimental şi profesional totul merge chiar mai bine decât sperai, cu sănătatea nu stai deloc bine. 

Unele probleme îţi pot crea neplăceri atunci când ţi-e lumea mai dragă şi va trebui să depui eforturi mari pentru a le rezolva. Unele planuri amânate nu vor mai putea fi reluate!

HOROSCOP AUGUST 2015 CAPRICORN:

Vei traversa o perioadă în care nemulţumirea faţă de partener va fi pe primul loc şi vei ajunge la concluzia că nu te mai regăseşti în relaţia pe care o ai. 

Este timpul pentru o decizie tranşantă, indiferent care va fi aceasta şi ce în ce direcţie o vei lua. Nici cu banii nu stai prea bine, riscând deseori să pierzi tot ce ai câştigat prin multă muncă.

Citeşte mai multe pe eva.ro