HOROSCOP AUGUST 2017: Cele mai norocoase zodii ale lunii! Au tras lozul câştigător în iubire

HOROSCOP AUGUST 2017: Află dacă te numeri printre zodiile norocoase ale lunii august 2017.

13 iul. 2017, 07:29
HOROSCOP AUGUST 2017: Cele mai norocoase zodii ale lunii! Au tras lozul câştigător în iubire

Gemeni

Ai muncit din greu să îţi împlineşti un vis iar acum a venit momentul. Cel mai probabil, visul tău are legătură cu planul profesional, al afacerilor, în care ai fost extem de implicată în ultima perioadă.
Vei fi răsplătită pentru eforturile depuse şi vei avea timp şi de o binemeritată vacanţă. Nici la capitolul dragoste nu stai rău, căci partenerul te răsfaţă şi îţi oferă tot ceea ce ai nevoie.

Leu

Dacă până acum nu prea ai avut motive să zâmbeşti, în luna iulie norocul îţi va bate la uşă. Asta pentru că vei întâlni sau poate reîntâlni pe cineva drag, care să te facă să trăieşti momente plăcute.
Ai nevoie de un partener care să îţi poarte de grijă, să te respecte şi să fie iubitor. La capitolul sănătate încă mai ai mici probleme, însă se vor rezolva spre sfârşitul lunii.

Balanţă

Un cadou neaşteptat va ajunge în mâinile tale, aşa că bucură-te de el cât mai mult. Dacă ai ocazia să pleci într-o vacanţă, departe de casă, nu mai sta pe gânduri! În luna iulie vei avea spor în toate şi noroc la bani. Dacă încă nu te-ai îndrăgostit, află că la mijlocul