HOROSCOP AUGUST 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Două zodii se despart, una îşi găseşte iubirea vieţii

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul lunii august 2017.

20 iul. 2017, 05:57
HOROSCOP AUGUST 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Două zodii se despart, una îşi găseşte iubirea vieţii

HOROSCOP BERBEC

Dragoste: Viata voastra amoroasa va fi mai linistita decat a fost in ultima vreme. Multi dintre nativii acestei zodii nu vor mai simtit nevoia sa isi dovedeasca faptul ca sunt irezistibili. Este doar o perioada de recalibrare si reprioritizare. 

Bani: Situatia voastra financiara s-ar putea ameliora putin. Va regasiti intr-o situatie in care banii va vin, chiar si fara sa ii cereti.

HOROSCOP TAUR

Dragoste: Noi tentatii apar in viata ta din punct de vedere sentimental. Ai grija ce faci daca esti deja implicata intr-o relatie. O aventura pare incitanta, insa poate avea urmari neplacute. Nu merita sa iti risti relatia de cativa ani pentru o aventura de o vara.

Bani: Este o perioada marcata de noroc in domeniul financiar. Trebuie sa fiti cu ochii larg deschisi si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare.  Un fel de premonitie, sub forma unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza ca este momentul oportun.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste: Influente foarte favorabile pe plan conjugal. Este momentul perfect de a va aduce si partenerul in lumea activitatilor pe care pana acum le faceati singur. O plimbare in doi cu siguranta este mai placuta decat una in singuratate.

Bani: Decideti sa adoptati masuri severe de economisire. Este o disciplina necesara daca doriti sa va consolidati situatia materiala prezenta. Pentru unii nativi, aceasta atitudine ii va proteja de un pericol care le ameninta bunastarea.

HOROSCOP RAC

Dragoste: Inca mai suferi dupa o fosta iubire, lucru care te tine pe loc din toate punctele de vedere. Esti melancolica si te gandesti numai la trecut si la momentele frumoase petrecute impreuna. Este o atitudine bolnavicioasa si neproductiva. E momentul sa mergi mai departe si sa iti vezi de viata ta.

Bani: Aveti sansa sa traiti un moment de relaxare financiara. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la cheltuieli, insa nu inseamna ca nu trebuie sa va uitati pe ce dati banii.

HOROSCOP LEU

Dragoste: Relatiile voastre din aceasta perioada par a sta sub semnul instabilitatii. Daca sunteti la inceputul unei relatii despre care credeti ca ar avea potential sa devina serioasa, incercati sa nu faceti nimic care sa puna sub semnul intrebarii adevaratele voastre intentii.

Bani:  Ai cam ramas cu buzunarul gol si nu stii cum sa imparti ultimii bani ramasi. Ai toate sansele sa apelezi la prieteni pentru un imprumut. Nu te arunca insa la sume prea mari, pentru ca este posibil sa nu ai de unde sa le platesti inapoi. Vor veni insa si vremuri mai bune, nu te panica.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste: Celibatari. Sperantele voastre din domeniul sentimental au toate sansele sa se realizeze.  Multi  dintre nativii acestei zodii vor avea sansa de a-si intalni sufletul pereche. Nu putea exista un moment mai bun pentru a intemeia un camin fericit.

Bani: In afaceri, sansa este alaturi de voi. Ocazii neasteptate de a face bani se ivesc in aceasta perioada. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti cu ochii larg deschisi. Atentie! Jocurile de noroc nu sunt favorizate in acest interval.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste:  Dragostea va rezerva o frumoasa surpriza. Fiti pregatiti pentru a o primi si fiti gata sa luati si alte decizii importante, care v-ar putea schimba vata. Mergeti inainte fara teama, astrele sunt de partea voastra.

Bani: Aveti tendinta de a face cheltuieli inutile, pentru ca aveti nevoie de putina stralucire in viata voastra. Aceasta „furtuna” financiara nu aduce nimic bun. Incercati sa gasiti alte modalitati de va simti bine, care sa nu implice sume semnificative.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste:  Nu disperati, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Venus este cea care face mai multe persoane sa isi concentreze atentia asupra voastra. Daca cineva va intereseaza in  mod special, nu ezitati sa ii dat un mic semn de incurajare.

Bani: Riscati sa va cheltuiti bani mai rapid decat ii castigati, asa ca tineti seama de sfaturile celor care va indeamna la prudenta si la cheltuieli modeste.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste: Puteti fi prieteni de nadejde sau amantii pasionali in functie de ce are nevoie partenerul. Implinirea sufleteasca vine din a-i oferi celuilalt ce are nevoie, facandu-l astfel dependent. Venus va face mai fermecatori ca niciodata, deci aveti parte de clipe de neuitat cu partenerul.

Bani: Influentele astrale sunt pozitive si pe plan financiar. Veti avea noi venituri care v-ar putea surprinde. Totusi, incercati sa va organizati bine bugetul, astfel incat sa nu cheltuiti sume importante de bani, lasand alte perioade descoperite din acest punct de vedere.

 

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste: Pentru ca flirtati cu orice persoana care vi se pare atragatoare, riscati sa nu fiti luati in serios chiar de acea persoana speciala cu care va doriti o relatie mai profunda. Simtiti o dorinta din ce in ce mai accentuata de a va casatori, insa aceasta graba nu va va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Bani: Nu trebuie sa iti faci griji in privinta banilor saptamana asta. Ce-i drept, acum nu trebuie sa cheluiesti tot salariul si sa te bazezi pe faptul ca iti vor pica bani din cer. Daca esti cumpatata, nu vei avea de suferit de pe urma banilor.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste: Pe plan conjugal simtiti nevoia sa traiti mai multe momente de fericire, ceea ce este minunat pentru ca sunteti pregatiti nu numai sa cereti, dar sa si oferiti. Disponibilitatea voastra il va incuraja pe partener sa fie mai afectuos si mai deschis.

Bani: Apar niste cheluieli neprevazute, care iti dau toate planurile peste cap. Daca nu vrei sa intri in datorii si sa faci imprumuturi la prieteni, incearca sa renunti la unele lucruri pe care le cumparai pana acum si de care nu aveai neaparat nevoie.

HOROSCOP PESTI

Dragoste: Este timpul sa aveti o discutie cu partenerul de viata cu privire la relatia voastra conjugala. Aceasta discutie ar putea sa fie furtunoasa, insa daca dati dovada de intelegere, totul se ve termina cu bine si in acest sens va sprijina si Jupiter.

Bani: Au fost si perioade mai bune din punct de vedere financiar, insa nu este cazul sa te plangi. O duci bine cu banii, insa tu intotdeauna iti doresti ceea ce nu poti avea. Limiteaza-te la cheluielile strict necesare si vei vedea ca iti mai raman si bani de o rochita.