Horoscop august 2017. Cum stai cu banii în această lună, ce zodii sunt lovite de noroc

Horoscop august 2017. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

30 iul. 2017, 16:49
Horoscop august 2017. Cum stai cu banii în această lună, ce zodii sunt lovite de noroc

BERBEC

În această lună nu stai deloc rău cu banii. Este o perioadă în care te poți bucura de un succes major, o reușită în plan profesional sau în cel de afaceri care îți va aduce în mod sigur mai mulți bani. Ai acum oportunitatea de a te pune în valoare, de a-ți demonstra calitățile și abilitățile în fața superiorilor sau a colaboratorilor.

TAUR

Se anunță o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Ai multă energie pe care o investești în viața profesională, la locul de muncă, în afaceri sau chiar în unele investiții. Oricum ai alege să folosești acest exces de energie, în mod clar eforturile depuse vor da roade. Vei câștiga mai mulți bani și chiar ai șansa de a descoperi o oportunitate excelentă de a câștiga mai mult.
 
GEMENI
 
Norocul este de partea ta din punct de vedere financiar în această ultimă lună de vară. Ai șansa de a primi mai mulți bani decât ai fi sperat. Nici viața profesional per ansamblu nu este sub aspecte negative. Deși trebuie să muncești mai mult pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, reușești totuși să-ți pui talentul, abilitățile și inteligența în valoare.
 
RAC
 
Te gândești să faci unele schimbări menite să-ți îmbunătățească situația financiară și, din fericire, acestea chiar dau roade. Ești concentrată pe scopul clar de a face mai mulți bani și astrele te vor susține în acest demers. Nu este cazul, însă, să faci schimbări radicale sau investiții riscate pentru că nu vei avea șanse mari de reușită dacă iei decizii pripite.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro